Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BERLIN

Nestali afganistanski trener i tri nogometaša

03.03.2009.
u 17:40

Izbornik afganistanske nogometne reprezentacije U-18 i trojica igrača pobjegli su iz hotela u Stuttgartu nakon čega im se gubi svaki trag.

Reprezentacija Afganistana pripremala se u Njemačkoj za nadolazeće kontinentalno prvenstvo, što su izbornik i igrači iskoristili za bijeg. Reprezentacija je u Stuttgartu boravila dva tjedna, a četvorka je pobjegla noć prije odlaska u Iran gdje će se održati natjecanje. Njihov bijeg potvrdio je i predsjednik afganistanskoga nogometnog saveza Kramuddin Karim.

Ovo nije prvi slučaj bijega afganistanskih sportaša. Prije pet godina devet nogometnih reprezentativaca nestalo je iz kampa za trening u Italiji gdje su se pripremali za prijateljsku utakmicu protiv Italije. Prošle godine jedna je atletičarka "nestala" za vrijeme treninga u Italiji.

- Sasvim sigurno posljednji incident će utjecati na realizaciju idućih projekata. Bojim se kako će vlasti zabraniti pripreme i nastupe u inozemstvu - kazao je izbornik ženske nogometne reprezentacije Saboor Walizada, dodavši kako će vrlo vjerojatno i europske zemlje prestati pozivati afganistanske sportaše na pripreme i natjecanja.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije