Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SEDMI NA LJESTVICI

Neće pa neće, Xavijeva Barcelona doživjela neugodan poraz na domaćem terenu

LaLiga - FC Barcelona v Real Betis
Foto: NACHO DOCE
1/2
04.12.2021.
u 22:30

Nogometaši Barcelone doživjeli su neugodan domaći poraz na Nou Campu od Betisa (0-1) u 16. kolu Primere.

Betis je nanio prvi trenerski poraz Xaviju otkad se vratio u Barci, a gol vrijedan pobjede dao je Juanmi u 79. minuti. Katalonci su propustili mnogo šansi na utakmici pogotovu "otpisani" Coutinho i Dembele, kojima je Xavi dao priliku.

Susret je obilježila i teška ozljeda igrača domaćih Gavija u 36. minuti, kada se pogođen iz blizine loptom u glavu srušio u nesvijest na terenu.

Gavi (FC Barcelona) leave the pitch after his injury, during La Liga football match between FC Barcelona and Real Betis, at Camp Nou Stadium in Barcelona, Spain, on December 4, 2021. Foto: Siu Wu.
Foto: Siu Wu

Pobjeda je katapultirala Betis na treću poziciju, a Barcelona je ostala sedma.

Ranije je Sevilla golom Ocamposa u 16. minuti svladala kod kuće Villareal s 1-0 i zadržala drugo mjesto. Ivan Rakitić je igrao do 57. minute.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije