Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAJBA I CINDRIĆ

Ne prestaje prepucavanje u krugu reprezentacije: Ocijenite tko tu koga...

Goran Stanzl/PIXSELL
12.02.2021.
u 23:33

- Budući da sam u gore objavljenoj izjavi u javnom mediju, pred čitavom Hrvatskom, od strane dotičnog igrača Barcelone, apostrofiran kao lażov, moram napomenuti da je moj intervju autoriziran te je kao takav podlożan kaznenoj odgovornosti što se odnosi i na izjavu mladog igrača - počeo je Damir Kajba

Nakon što je u svojem razgovoru za RTL televiziju Luka Cindrić bivšeg fizioterapeuta hrvatske rukometne reprezentacije Damira Kajbu indirektno, ali jasno nazvao lažovom kad ga je Kajba prozvao da reketari reprezentaciju, ubrzo je nakon toga došao i odgovor Kajbe na Instagramu.

- Budući da sam u gore objavljenoj izjavi u javnom mediju, pred čitavom Hrvatskom, od strane dotičnog igrača Barcelone, apostrofiran kao lażov, moram napomenuti da je moj intervju autoriziran te je kao takav podlożan kaznenoj odgovornosti što se odnosi i na izjavu mladog igrača - počeo je Damir Kajba.

- Jedino što sam shvatio iz ove izjave je da ukoliko kojim slučajem isti ostane bez noge sigurno nastupa za Hrvatsku budući da mu sa dvije baš i nije išlo. Također, pozivam stručnjake za promatranje obrazaca ponašanja i gestikulacija da dobro pogledaju ovaj video te ocjene tko tu koga j***. Iznad svih, Hrvatska - poslao je poruku bivši fizioterapeut reprezentacije.
 

Ključne riječi

Komentara 3

BU
Budni
08:06 13.02.2021.

Nažalost,gospodin fizioterapeut misli da je izbornik i da može utjecati na sastav tko će igrati! Žalosno

Avatar smradmin
smradmin
19:36 13.02.2021.

E moj Kajba! Do sada sam uz tvoje ime uvijek pisao "gospodin". Nametnuli ste mi sve moguće i nemoguće razloge to nikad više ne učiniti.

Avatar rothmans
rothmans
14:29 13.02.2021.

Koji vam je...? Kajba, ispao si iz kombinacije kod novog izbornika, prihvati to kao muško! Ako je netko dobio povjerenje taj je onda odgovoran i za svoj tim oko sebe, ti zbog nekog razloga opravdanog ili neopravdanog nisi u timu. Izbornik neka se fokusira i složi ekipu koja će pobjeđivati. Ako ne uspije i njega će već promijeniti. Cindrić ako ima povjerenje izbornika će igrati ili ako ne, neće igrati. Ti kao fiziterapeut si sigurno doprinosimo na jedan način i uopće ne sumnjam u tvoje sposobnosti ali vjerujem da imaš i jezičinu I guraš je gdje joj nije mjesto i zato si tu gdje jesi ili je samo želja izbornika da ima nekog drugog. Dakle budi muško i kreni dalje, uopće ne sumnjam da ćeš biti bez posla ako si toliko dobar. Dečki neka se fokusiranju na buduća natjecanja. Sretno svima!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije