Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davor Vugrinec govori o dolazećem derbiju i sudbini trenera

Ne dirajte Ivankovića!

27.09.2007.
u 18:18

Davor Vugrinec tvrdi da je sreća za Dinamo što trenutačno igra s Rijekom. Iako modrima naočigled pada forma, Vugrinec kaže da im ta utakmica dolazi u pravom trenutku.

- To je najopasnija utakmica do sada ove sezone. U njoj će se vidjeti jesmo li pravi. A tvrdim da jesmo i da će to Rijeka osjetiti - kaže iskusni napadač.

Ne bojite li se bivših suigrača? - Ne bojim se, iako su jako dobri, ima odličnih pojedinaca. No, Dinamo, kakav god bio, može pobijediti svakoga.

Utrka za naslov prvaka neće biti neizvjesna? - Dinamo će i ove godine dominirati prvenstvom i osvojiti prvo mjesto. Jer, Dinamo ima najbolju momčad. Bodovna razlika u odnosu na konkurenciju pritom nije važna.

Iznenadio vas je poraz u Varaždinu? - Neću reći da sam ga očekivao, ali poraz je negdje morao doći po zakonu velikih brojeva. I ne slažem se da smo u krizi, jer je taj Varteks bio jedini naš krizni trenutak. Kup utakmica u Suhopolju bila je posljedica Varaždina, ali ipak smo je prošli bezbolno. Zato se baš radujem utakmici s Rijekom.

Kakvi su odnosi u Dinamovoj svlačionici? - Odlični. Ne znam na što ciljate... Ima li razloga sumnjati u trenerove kvalitete? - Igrači i trener imaju odličan odnos, sve štima kao do sada i maksimalno se pripremamo za Rijeku. Znam da bi smjenjivanje trenera bilo dobar materijal za novine, ali za to nema razloga.

Imamo li povoda za optimizam uoči Amsterdama? - Pa nećemo se valjda predati! Uvijek sam bio optimist i vjerujem da, uz malo sreće, možemo pobijediti u Amsterdamu. No, treba biti realan; Ajaxovi izgledi su mnogo veći, kao što su bili i uoči prve utakmice - zaključio je Vugrinec.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije