Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRUNO SIMON:

Nažalost, imali smo samo dva igrača u napadu, to je premalo...

Kruno Simon
Hrvoje Jelavić/Pixsell
07.09.2014.
u 09:35

- Igrali smo danas, nažalost, s dva igrača u obrani i dok smo mi ostali pomagali u obrani, dok smo izgarali za svaku loptu, svaki skok, rezultat je bio dobar.

Kruno Simon (šut za tricu 1-6) jedan je od onih kojemu treba odati priznanje jer nikad nije izbjegao novinare, pa tako niti sinoć. Za razliku od nekih...

- Igrali smo danas, nažalost, s dva igrača u obrani i dok smo mi ostali pomagali u obrani, dok smo izgarali za svaku loptu, svaki skok, rezultat je bio dobar.

Je li u trećoj četvrtini najviše nedostajalo te borbenosti?

- Nije, no oni kvalitetu više u odnosu na nas imaju baš u energiji i agresivnosti i mi smo im dozvolili da s tim naprave prednost. Onaj Bojano šut za pobjedu, nakon "minus 16", dokaz je da smo se borili do kraja, no nažalost ispadamo.

>> Ispadanje u osmini finala je neuspjeh, očekivao sam više od sebe i drugih

Komentara 9

DU
Deleted user
10:58 07.09.2014.

Da ima trgovine u reprezentaciji kao u NBA - u onda bi trebali slovencima ponuditi Rudeza, Zorica, Simona, Ukica, Lafajeta i Markotu za G. Dragica :)

BA
beto_alonso
14:12 07.09.2014.

Ovu Francusku bi pokojni Dražen dobio s 4 dobrovoljca iz publike

IT
i.tata.bi.sine
10:58 07.09.2014.

imamo trenera bosanca koji na dvije minute do kraja izvadi čovjeka koji je u zadnjoj četvrtini ubijao francuze i postigao gotovo sve naše koševe. Strava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije