Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Utakmica sa Srbijom

Navijački autobus iz Ogulina za Split je krenuo za Cindru

Luka Cindrić
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
12.01.2018.
u 07:00

- Dolazi nas pedeset autobusom, a još njih stotinjak u privatnom aranžmanu. Ulaznice svi imamo.

Među više od deset tisuća navijača večeras u Spaladiumu bit će i poveća grupa fanova iz Ogulina, grada najboljeg hrvatskog rukometaša u 2017. Luke Cindrića.

- Dolazi nas pedeset autobusom, a još njih stotinjak u privatnom aranžmanu. Ulaznice svi imamo. Mali smo grad, pa svi na neki način znaju Luku. Oni koji nisu do sada pratili rukomet, počeli su ga zbog njega – kaže Dubravko Dragičević, trener u rukometnom klubu Ogulin koji je zajedno s turističkom zajednicom grada i osigurao navijački autobus.

Komentara 3

NI
nirovad
09:23 12.01.2018.

Vještice iz Ogulina

Avatar CENTARFOR
CENTARFOR
11:39 12.01.2018.

Bit će gadno za goste!! HRVATSKA razmontirat protivnika!!!!

DZ
dalmatinac-zg
08:53 12.01.2018.

Torcida Ogulin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije