Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGOĐEN U GLAVU

Navijači usmrtili kamerunskog nogometaša dok je slavio pogodak

Albert Ebossé
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
24.08.2014.
u 09:42

Slavio je pogodak uz korner zastavicu, plesao i veselio se sa svojim suigračima, a onda se dogodio nemili događaj.

Užasan događaj zabilježen je u Alžiru kad je kamerunski nogometaš Albert Ebossé (24) podlegao ozljedama koje je zadobio tijekom utakmice svog kluba JS Kabylie.

Navijači domaćeg USM Algera pogodili su ga još uvijek nepoznatim predmetom, najvjerojatnije raketom, nakon što je realizirao jedanaesterac, ujedno i jedini pogodak u porazu svoje ekipe od 1:2.

Slavio je pogodak uz korner zastavicu, plesao i veselio se sa svojim suigračima, a onda se dogodio nemili događaj, zbog kojeg su oba kluba u šoku. Izrazili su sućut obitelji te naglasili da će dati sve od sebe kako bi krivac bio pronađen. Policija je odmah pokrenula istragu i vjeruju da će uz pomoć mnogih očevidaca dobiti neke informacije kojima bi riješili slučaj.

>> Raketa s tribina pogodila Conora Hagana, igrača irskog Linfielda

Komentara 8

Avatar franioprvi
franioprvi
11:01 24.08.2014.

Uzas

BL
Blender
00:38 26.08.2014.

Jos jednom se dokazuje da je ovaj svijet poludio totalno i svi skupa ce mo biti kaznjeni zbog toga, Ludaka sve vise.

DU
Deleted user
10:07 24.08.2014.

cemu ovaj video kada ne pokazuje kako ga je raketa pogodila?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije