Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ismijali manu

Navijači Tottenhama: Hvala Partizanu na inspiraciji!

tottenham
Foto: Twitter
25.09.2014.
u 11:28

Navijači Tottenhama preformulirali su poznatu Delboyevu uzrečicu ''Sljedeće godine u ovo vrijeme bit ćemo milijunaši''.

Navijači Partizana prošlog su tjedna zgrozili nogometnu javnost antisemitskim transparentom na utakmici Europske lige s Tottenhamom. Na njemu je pisalo Only Jews and pussies, uz upotrebu loga iz čuvene britanske serije "Mućke" (Only fools and horses).

Priča je dobila nastavak jer su sada navijači Tottenhama preformulirali poznatu Delboyevu uzrečicu ''Sljedeće godine u ovo vrijeme bit ćemo milijunaši'' te je iskoristili za ismijavanje Manchester Uniteda. Naime, uoči utakmice Liga kupa s Nottingham Forestom pred White Hart Laneom pojavile su se majice na kojima je bio natpis ''Sljedeće godine u ovo vrijeme bit ćemo prvaci'', a umjesto junaka spomenute serije uz natpis su dodane perjanice Manchestera – Louis Van Gaal, Angel Di Maria i Wayne Rooney.

Objavivši fotografiju majice na Twitteru, navijač Tottenhama je napisao:

– Hvala Partizanu na inspiraciji!

 

>>Partizan se ogradio: Apsurdno je povezivati klub s mračnim porivima!

>>Antisemitizam u Srbiji, Englezi šokirani: To je neprihvatljivo!

Komentara 6

BL
blackstone
11:54 25.09.2014.

Ne znam šta se ljute ovi totenhemovi,pa svi znaju da samo židovi navijaju za njih.šta su ih uvrijedili ako su ih nazvali imenom,još će početi kažnjavati ako pomisliš na žuje.

Avatar gecdra
gecdra
13:55 25.09.2014.

A da prevedete to na Hrvatski,ako ga netko u redakciji zna.

HR
hrxxx111
12:55 25.09.2014.

pada mi nesto slicno na pamet, al sa milancetom i ekipom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije