Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TIJEKOM SLAVLJA

VIDEO Navijači pjevali 'Bit će Rijeka k***c šampion!' Pogledajte što su napravili Petković i Ristovski

Zagreb: Utakmica između Dinama i Osijeka u 34. kolu SuperSport HNL
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/116
27.05.2024.
u 12:00

" Većina nas je tu da malo popijemo i proslavimo. 'Ajmo zapjevati: 'O Dinamo mi volimo...'", pozvao je Stefan Ristovski. Dinamo je već sedmu sezonu za redom konkurenciju ostavio za sobom u prašini, a Makedonac i Bruno Petković razumjeli su da uz takvu dominaciju nemaju potrebe niti zadirkivati rivale

Dinamo je nakon utakmice protiv Rudeša (3:3) na stadionu Maksimir podigao pobjednički pehar, a nešto kasnije momčad se autobusom uz pratnju mnoštva navijača zaputila prema Trgu bana Josipa Jelačića gdje su ih tisuće obožavatelja dočekale kako bi zajedno pjevali, navijali i slavili teško izboreni naslov.

Osobito je žestoka ove sezone bila borba protiv RIjeke vođene Željkom Sopićem. Momčad s Kvarnera je gotovo do kraja držala vodeće mjesto na ljestvici, a Dinamo je uspio iskoristiti oslobađanje rasporeda nakon ispadanja iz Konferencijske lige kako bi nanizao pobjede i nadoknadio zaostatak. Ključna je bila utakmica na Rujevici kada je Dinamo preokretom (2:1) zadržao vodeću poziciju koji nije ispustio do kraja. Potom je uslijedilo finale Kupa gdje su plavi ponovo u gostima nadjačali rivale i uzeli duplu krunu.

VIDEO Stefan Ristovski obratio se navijačima i poveo navijanje

Tijekom slavlja u Zagrebu poneki su navijači odlučili zadirkivati rivala koji je bio velika prepreka Dinamu ove sezone. Tako se u trenutku kada je mikrofon u rukama imao Stefa Ristovski Trgom zaorilo: "Bit će Rijeka k***c šampion!" Ristovski se nije pridružio pjesmi, a na to ga je vjerojatno upozorio i Bruno Petković koji mu je u tom trenutku nešto šapnuo.

" Većina nas je tu da malo popijemo i proslavimo. 'Ajmo zapjevati: 'O Dinamo mi volimo...'", okrenuo je potom Ristovski. Makedonac je bivši igrač Rijeke i nije u dobrim odnosima s njihovim navijačima. Problem se pojavio kada je 2017. godine nakon osvajanja naslova pjevao istu pjesmu, ali upućenu Dinamo, da bi se nekoliko godina kasnije pridružio momčadi s Maksimira. Vidjelo se to i po reakciji navijača kada je došao igrati na Rujevicu.

GALERIJA Dinamov spektakl u Zagrebu! Tisuće su u žarenoj atmosferi slavile s maksimirskim dečkima

Zagreb: Utakmica između Dinama i Osijeka u 34. kolu SuperSport HNL
1/116

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije