Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"VOLIMO SLAVENA"

Navijači ne prestaju s bijesom na upravu kluba: Nije Bilić kriv, vi trebate van

Slaven Bilić
Press Association/Pixsell
16.12.2020.
u 16:50

Reakcije na otkaz Slavenu Biliću u West Bromwich Albionu su, očekivano, jako burne

Reakcije na otkaz Slavenu Biliću u West Bromwich Albionu su, očekivano, jako burne. Ubrzo nakon što je došao u Premiership godinu dana prije nego što je trebao i oduševio publiku, bivši izbornik hrvatske reprezentacije je dobio otkaz, i to da bi stvari bile još gore - nakon remija na Etihadu s Manchester Cityjem

Razlozi bijesa su mnogi, a neke od njih možete pročitati u objavama s Twittera u nastavku.

 

 

"Ovo ima manje smisla nego pravila (britanske) vlade oko sastančenja tijekom božićnih praznika", rekao je navijač David.

 

 

"Jako sam tužan što je Slaven dobio otkaz. Dobio je zadatak ući u Premiership u dvije sezone, a ušao je u samo jednoj. Uprava mu je dala 25 milijuna funti, najviše fokusirajući se na vraćanje igrača s kojima su i ušli u viši rank.

Prvi koji trebaju dobiti otkaz su ljudi iz uprave/vlasnik", napisao je Konrad.

 

 

"Oprosti Slavene, zalužio si bolje. Hvala ti za dobra vremena!"

 

 

"Ne želim da Slaven Bilić dobije otkaz u West Bromwichu. Želim da Lai (vlasnik) izvadi svoj ček i dozvoli nam da se nešto napravi s klubom, nije Slavenova krivica što momčad nije dobra. Imao je jako ograničena sredstva, pobogu", bijesan je navijač West Bromwicha, Damian.

Ključne riječi

Komentara 8

DM
drazen.muhvic
17:27 16.12.2020.

Njihovi navijači (ako žele dobro svom klubu) moraju što prije osnovati udrugu "Naš WBA" i preuzeti upravljanje klubom. Da vidite tek onda procvat...

Avatar drug Joža
drug Joža
22:11 16.12.2020.

Bilić je u zadnje vrijeme neprepoznatljiv, bradurinu ima kao mudžahedinska gamad.

Avatar majkuvam
majkuvam
20:23 16.12.2020.

Najbolje bi bilo da ga Schalke angažira,tamo ne može ništa pogriješiti.Ako ispadnu iz Bundeslige,nije on kriv,ako ih spasi postat će njihov novi heroj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije