Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
On i dalje odmara

Navijači kluba koji je nekoć bio finalist LP-a žele Slavena Bilića

Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/11
15.04.2018.
u 20:36

Navijači su oduševljeni idejom da bi bivši hrvatski izbornik mogao preuzeti taj posao i vjeruju da bi ih upravo on mogao vratiti na stare staze slave.

Slaven Bilić u studenom prošle godine dobio je otkaz u West Hamu, a nakon toga najavio je da će se neko vrijeme odmarati od tog stresnog posla.

Od tada je prošlo više od pet mjeseci, a on još uvijek nije preuzeo neki drugi klub, ali to ne znači da za njega interesa nema. 

Pa tako engleski mediji posljednjih dana pišu da ga želi nekoć slavni klub Leeds United. Paul Heckingbottom na rubu je otkaza i čelnicima je hrvatski stručnjak samo jedna od želja, ali navijači po forumima pišu kako žele da im Bilić bude jedina opcija.

Oni su oduševljeni idejom da bi bivši hrvatski izbornik mogao preuzeti taj posao i vjeruju da bi ih upravo on mogao vratiti na stare staze slave.

Leeds je klub velike povijesti, nekoć je bio i finalist Lige prvaka, triput je osvajao englesko prvenstvo, ali danas je daleko od toga. Nalazi se na 14. poziciji Championshipa, drugog razreda engleskog nogometa.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije