Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda ga hvali

Bivši najbolji igrač Europe Hrvatu dao nevjerojatan kompliment!

Niko Kovač
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
14.04.2018.
u 12:29

Hrvat je postao jedna od glavnih nogometnih tema u Europi

Niko Kovač jučer je potvrđen kao novi trener Bayerna koji će od 1. srpnja na toj funkciji naslijediti Juppa Heynckesa. Hrvatski stručnjak tako će dobiti ogromnu priliku, vodit će jedan od najvećih klubova svijeta, o čemu je sanjao.

Reakcije na to stižu sa svih strana, a njegovo imenovanje komentirao je i legendarni Stefan Effenberg, bivši igrač Bayerna koji je 2001. godine dobio Uefinu nagradu za najboljeg nogometaša u Europi.

- Bayern je donio pravu odluku, sto posto sam  siguran u to! Nema dvojbi - Niko Kovač je idealno rješenje za trenera Bayerna, rekao je Effenberg pa dodao:

Niko Kovač
1/10

- Bayern je uvijek jedan od kandidata za osvajanje Lige prvaka, a s Kovačem mu šanse znatno rastu.

Bivši nogometaš Bayern Münchena Olaf Thon slaže se da je hrvatski trener dobar izbor, iako ga je u početku iznenadila takva odluka.

- Da budem iskren, bio sam iznenađen. Ali onda sam se sjetio da si je Kovač dobar s Hasanom Salihamidžićem, a sjetio sam se i da je Uli Hoeneß je na povratku najavio da želi da Bayern ponovno postane obitelj. I onda je logično da trener bude njihov bivši igrač koji je kao trener napravio sjajan posao s Eintrachtom, rekao je Thon.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije