Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAŽETE LI SE?

Glasanje publike na Instagramu: Bjelica i Valdas s najmanjom šansom za otkaz

Bijelo Brdo: Trening nogometaša NK Osijek
Davor Javorovic/PIXSELL
28.01.2022.
u 16:12

Na uvjerljivo posljednjem mjestu je, bez većih iznenađenja, treći ovosezonski strateg Hrvatskog dragovoljca Dragan Tadić (37%), a na pretposljednjem mjestu je Dinamov Željko Kopić (51%).

Kao i uoči početka sezone, i uoči početka drugog dijela sezone Prve HNL nogometni ljubitelji imaju povod raspravljanja o utrci za naslov prvaka, o transferima, ali i o tome koji će se treneri pokazati, a koji neće. Stoga je često slučaj da se u nogometnim kuloarima raspravlja o tome koji će trener uspjeti izdržati na vrućem stolcu svojeg kluba, a koji će prvi dobiti otkaz. 

Podsjetimo, u prvoj polusezoni Prve HNL svoje trenere su mijenjali Hrvatski dragovoljac (dva puta), Dinamo, Hajduk, Slaven Belupo i Šibenik. Ako je samo u prvoj polusezoni već bilo šest trenerskih promjena, za očekivati je da će se koja dogoditi i u drugoj, iako to nije lijepo zazivati.

Na tu temu su uoči početka druge polusezone na Instagram profilu Prva hrvatska liga, koji broji 28 tisuća pratitelja, napravili zanimljivu anketu u Instagram priči u kojoj su pratitelje pitali o sudbini svih trenutnih trenera prve HNL. Točnije, pitali su kolike su šanse svakog trenera Prve HNL za izdržati na svojoj poziciji do kraja ove sezone

03.01.2022., Split - HNK Hajduk zapoceo je s pripremama za nastavak sezone. Trener Valdas Dambrauskas okupio je igrace na pomocnom terenu poljudskog stadiona. Valdas Dambrauskas Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL
Foto: Miroslav Lelas/PIXSELL

Najviše povjerenja je kod pratitelja iz svih dijelova hrvatske dobio Nenad Bjelica na klupi Osijeka (91%), a u stopu ga prati Hajdukov Valdas Dambrauskas (88%) koji je ove jeseni na poljudskoj klupi zamijenio Šveđanina Jensa Gustafssona. 

05.01.2022., Zagreb - Pocetak priprema nogometasa GNK Dinamo na stadionu Maksimir za drugi dio sezone. Zeljko Kopic Photo: Marko Lukunic/PIXSELL
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Na uvjerljivo posljednjem mjestu je, bez većih iznenađenja, treći ovosezonski strateg Hrvatskog dragovoljca Dragan Tadić (37%), a na pretposljednjem mjestu je Dinamov Željko Kopić (51%).

 

GLASOVI ANKETE: Kolike su šanse trenera u Prvoj HNL za ostanak na klupi do kraja ove sezone?

Nenad Bjelica (Osijek): 91% šanse

Valdas Dambrauskas (Hajduk): 88% šanse

Goran Tomić (Rijeka): 84% šanse 

Zoran Zekić (Slaven Belupo): 83% šanse 

Krunoslav Rendulić (Gorica): 79% šanse 

Silvijo Čabraja (Lokomotiva): 67% šanse 

Gonzalo Garcia (Istra 1961): 58% šanse

Ferdo Milin (Šibenik): 55% šanse 

Željko Kopić (Dinamo): 51% šanse 

Dragan Tadić (Hrvatski dragovoljac): 37% šanse

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije