Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pohvale na sve strane

Talijani oduševljeni kao nikad: Mandžukić je čovjek odluke

Mario Mandžukić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
20.10.2017.
u 18:47

- Mario nikad neće postavljati pitanja oko svoje pozicije, niti će se ikada žaliti zbog pretrčanih kilometara. Njemu je najvažnije da igra

Mario Mandžukić polako, ali sigurno postaje jedna od uzdanica kluba iz Apenina. Svoju kvalitetu dokazao je još jednom u završnici utakmice Lige prvaka protiv Sportinga iz Lisabona, golom u 74. minuti omogućio je slavlje svojoj momčadi koja dalje nastavlja s tri važna boda.

Talijanski mediji napominju kako je Mario neophodan za uspjeh talijanskog kluba pogotovo kada je rezultat napet, nameće se kao čovjek odluke.

Važnost hrvatskog nogometaša istaknuo je i Giacomo Branchini, menadžer koji je odigrao važnu ulogu u dovođenju Marija iz Atletico Madrida 2015. godine.

Mario Mandžukić
1/10

- Mario nikad neće postavljati pitanja oko svoje pozicije, niti će se ikada žaliti zbog pretrčanih kilometara. Njemu je najvažnije da igra, neovisno o poziciji, a mislim da nema puno igrača koji mogu igrati na toliko mjesta u momčadi. Trener Allegri zna kako izvući najbolje iz njegovih kvaliteta. Nije tajna da njih dvojica imaju sjajan odnos, rekao je Branchini.

Očito je kako se karijera 31-godišnjeg Hrvata i dalje kreće uzlaznom putanjom. Poštovanja trenera Allegria ne manjka, čemu u prilog ide činjenica o ostvarena tri od četiri ukupna pogotka s pozicije lijevog krila, za koju se smatra da nije njegova prirodna što, gledajući kako Mario igra, nije bitno.

Komentara 1

KA
kajinx
02:11 21.10.2017.

Super Mario! Svi su zahvalni, ne samo Talijani nego i vatrogasci. Ja takoder!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije