Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV RASPLET

Navijači Ajaxa odbrojavali posljednjih 10 sekundi, a onda je uslijedio šok

Ajax navijači
Foto: Pixsell/Reuters
09.05.2019.
u 14:25

Navijači Ajaxa krenuli su s odbrojavanjem posljednjih 10 sekundi. A kad su došli do "jedan", ukazao se Moura i sve ih šokirao golom.

Vizu za finale Lige prvaka Tottenham je sinoć na ludi način izvadio u Amsterdamu nakon što je pobijedio Ajax sa 3:2 i tako nadoknadio poraz od 0:1 iz prve utakmice u Londonu.

Spursi su stigli do najvećeg uspjeha u povijesti kluba golom u petoj minuti sudačke nadoknade nakon što su gubili 0:2 na poluvremenu. Tottenham je tako postao tek druga momčad u povijesti Lige prvaka koja je u polufinalu u prvom susretu izgubila kod kuće, a potom u uzvratu pobijedila na gostovanju. 

>> Pogledajte kako su navijači Ajaxa odbrojavali

Ajax je nakon prvog poluvremena vodio s 2:0 golovima Matthijsa De Ligta (5) i Hakima Ziyecha (35), no Tottenham se u prvih pola sata nastavka vratio s dva gola Lucasa Moure (55, 59). Kopljanici su mogli do novog vodstva u 78. minuti, no Ziyech je pogodio vratnicu, a u 87. minuti okvir gola je pogodio i branič Tottenhama Jan Vertonghen. Kada se već činilo da će susret završiti 2:2, Moura je u petoj minuti nadoknade ušutkao raspjevanu Arenu.

A zanimljiva scena dogodila se u jednom amsterdamskom kafiću. Navijači Ajaxa krenuli su s odbrojavanjem posljednjih 10 sekundi. A kad su došli do "jedan", ukazao se Moura i sve ih šokirao golom.

Ključne riječi

Komentara 5

MA
Marsijanac
16:17 09.05.2019.

To me podsjeca na Bilica i onu tekmu protiv Turske.

DH
dalibor.hren
15:21 09.05.2019.

U finalu "Lige prvaka" su dva kluba koja dugo nisu i neće biti prvaci Engleske!? Ligu prvaka bi trebali igrati samo prvaci, a ostali imaju Europsku ligu!

DU
Deleted user
15:26 09.05.2019.

Iako ne volim gledati Engleski bezvezni nogomet, jer kao da gledam atletiku i ragbi, izgleda da su ovaj tjedan imali ogromnu sreću, te je opet pobjedila trka a "ne ozbiljan nogomet"! Ta jurnjava po terenu uz pomoć sudaca da jedva održavaju red od grubih nasrtaja na igraće, koje bi (da nisu Englezi) kažnjavali crvenim kartonima, urodila je plodom, te su ljubitelji Engleskog nogometa, napokon došli na svoje!? Na žalost, nije pobjedio nogomet, iako u obje momčadi Liverpoola i Tottenhama zapravo ima samo četvero- petero Engleza, ostalo su stranci?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije