Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDIO NAGRADU

Navijač zgrožen onim što su napravili Modriću, očekuje reakciju policije

Luka Modrić Hrvatska Danska
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
04.07.2018.
u 13:45

U noći s ponedjeljka na utorak veliki mural Modriću u Vukovarskoj ulici u Mostaru išaran je natpisima "I da doneseš titulu prvaka, ostaješ šljam Hrvata"

Navijač hrvatske reprezentacije iz inozemstva nudi nagradu od 1000 konvertibilnih maraka (4000 kn) za informacije koje bi dovele do pronalaska osobe koje je uništila mural posvećen Luki Modriću u Mostaru.

Podsjećamo, u noći s ponedjeljka na utorak veliki mural Modriću u Vukovarskoj ulici u Mostaru išaran je natpisima "I da doneseš titulu prvaka, ostaješ šljam Hrvata" i "Go*** maleno".

Luka Modrić Hrvatska Danska
1/13

"Protiv njih podnijet će se kaznena prijava i nadati je se da će im policija i tužiteljstvo naplatiti rekonstrukciju grafita u prvobitno stanje. Nećemo primjenjivati nikakvu silu ni sami provoditi pravdu", napisao je čitatelj, prenosi portal Bljesak.

Podsjećamo, Modrić je kao igrač Dinama godinu dana proveo na posudbi u Zrinjskom iz Mostara i osvojio naslov najboljeg igrača sezone.

Komentara 190

DU
Deleted user
14:21 04.07.2018.

Mnogima očito smeta što Mostar najglasnije proslavlja uspjehe Hrvatske. E pa braćo Hrvati sad imamo razloga slaviti još žešće.

VL
VladoEsseker
14:29 04.07.2018.

Jugonostalgičarska orjuna,no nema veze mi smo jači,u boj u boj za narod svoj.

BI
billynik
15:15 04.07.2018.

To je ista ona ekipa koja je crtala svastiku na Poljudu, radila performanse o Mamiću ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije