Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO STANIĆ:

Napustio sam San Siro u 75. minuti zbog takozvanih navijača

16.11.2014., Milano, stadion San Siro - Kvalifikacijska utakmice Italija - Hrvatska za odlazak na Europsko prvenstvo. Hrvatski navijaci zapalili su nekoliko baklji, a neke od njih zavrsile su i na travnjaku.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
25.12.2014.
u 18:00

- Takvo je ponašanje katastrofalno i s kaznom Uefe još smo prilično dobro i prošli - kaže Stanić

Mario Stanić otišao je u Milano na utakmicu naše i talijanske reprezentacije i s nje otišao razočaran. Ne igrom izabranika Nike Kovača nego ponašanjem dijela navijača koji su napravili incident na tribini.

– Nije mi sve to jasno, kad su naši takozvani navijači počeli bacati baklje, s prijateljima, koji su Talijani, napustio sam stadion. I nisam im mogao objasniti zašto se to događa. Njima je bilo još manje jasno jer igrali smo odlično, imali dobar rezultat i nikakvog razloga za prekid nije bilo. Takvo je ponašanje katastrofalno i s kaznom Uefe još smo prilično dobro i prošli – kaže Stanić.

Kad pokušate povući paralelu između današnje reprezentacije u kojoj imamo igrače u najvećim klubovima i one Stanićeve iz 1998., Mario će povući ručnu:

Ne volim usporedbe, kad god danas netko dvije utakmice odigra dobro, uspoređuje ga se s nekim iz 1998. Ma pustite one iz '98., oni su svoje odigrali. Iako, imali smo i mi igrače u velikim klubovima, Bobana, Šukera, Jarnija, Bokšića... Važno je što i sad imamo odlične igrače i, daj bože da ih još četiri-pet ode u tako velike momčadi kao što su Real, Barca, Atletico...

>> Sramota na San Siru: Bakljade, sramotno skandiranje i tučnjava s policijom!

Komentara 20

Avatar cluesblues
cluesblues
18:28 25.12.2014.

evo koristim priliku da svim komentatorima i njihovim obitejima zazelim cestit bozic i zelim im da se fino odmore i napaju i tako malo zaborave dnevne nogometne probleme...

DO
dobar
21:28 25.12.2014.

Ovi koji na takav nacin zele srusiti HNS ruse Hrvatsku drzavu i stete samo Hrvatskoj drzavi a nikako HNS-u i pokazuju svoju balkansku kulturu a oni koji takav huliganizam podrzavaju nisu nista amnji huligani. Hajduk je otvoreno podrzao huligane ii sad im je svatko drugi kriv samo ne on i iz upprave Hajduka, huliganizmu treba stati na kraj i ostro kazniti svaki huliganizam bilo sa koje strane dolazio tek onda mozemo rjesavati probleme , problemi se ne rjesavaju na ulici. Hajduk se sam doveo u situaciju u kojoj se nalazi danas nije im kriv nitko jer osamostaljenjem Hrvatske drzave prestale su privilegije iz Beograda za Hajduk a napadu na ustaski Dinamo i tu je najveca greska i Dinamo se okrenuo trzisnoj ekonomiji a Hajduk jos uvijek ocekuje neke privilegije kojih vise nema a znamo da oni koji su ga vodili poslije osamostaljenja Hrvatske oni su ga opljackali i to je sve

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:06 25.12.2014.

To nisu navijaci, to su ulicari. Moralni invalidi, koji ne vole svoje, nego mrze ono sto ne smatraju svojim. Zelim im Remetinec, poslije remetinca Glinu ili Lepoglavu, a svim ljudima dobre volje cestit bozic i sretnu novu godinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije