Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napadi na terenu

Napadači omeli slavlje Francuza

Foto: ASC/ZDS /WENN/PIXSELL
1/2
15.07.2018.
u 23:10

Podsjetimo, ovo je već drugi takav upad na travnjak, prije toga utakmica je bila prekinuta zbog skupine aktivista koji su uletjeli na teren

Završilo je Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Hrvatska može biti ponosna na svoj veliki i zasluženi uspjeh i iako je izgubila od Francuske s rezultatom 2:4, navijači diljem Hrvatske slavit će ovu povijesnu pobjedu našeg nogometa.

Slavlje je 'na veliko' počelo već u srijedu, kada smo pobijedili Englesku reprezentaciju rezultatom 2:1 i time prikupili simpatije u cijelom svijetu. Nitko nije mislio da će naša mala zemlja dogurati do velikih finala, tako da su svi navijali za nas i hvalili naše igrače, zemlju, navijače, a i predsjednicu, koja je oduševila ostatak svijeta svojim glasnim i srčanim navijanjem.

Francuska reprezentacija odnijela je pobjedu i započela svoje slavlje već na terenu, čim je sudac označio kraj utakmice, no ubrzo su počeli neredi na terenu jer su napadači omeli slavlje francuskih igrača.
Zasad se još ne znaju detalji o napadačima.

Podsjetimo, ovo je već drugi takav upad na travnjak, prije toga utakmica je bila prekinuta zbog skupine aktivista koji su uletjeli na teren, a riječ je bila o ruskoj feminističkoj, anarhističkoj, punk rock grupi koji su poznati od ranije po izvođenju politički motiviranih protesnih performansa.

>> Pogledajte galeriju fotografija Predsjednice dok ljubi pehar namijenjen prvacima

1/10
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Saramonna
Saramonna
01:50 16.07.2018.

Dobrodošli na najbolju stranicu sex dating ==>> Sexydrom.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije