Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U središtu seks-skandala

Nakon šokantnih optužbi oglasio se španjolski vratar David De Gea

David De Gea
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.06.2016.
u 19:43

Španjolski El Diario je danas u poslijepodnevnim satima napisima na svojim web stranicama šokirao španjolsku, ali i svjetsku javnost kada su otkrili da je jedna zaštićena svjedokinja optužila španjolske reprezentativce za seksualno zlostavljanje.

Vratar španjolske nogometne reprezentacije i Manchester Uniteda David De Gea demantirao je navode da su on, te povremeni reprezentativci Iker Muniain i Isco, Modrićev suigrač iz Real Madrida, organizirali orgije u jednom madridskom hotelu. 

Španjolski El Diario je danas u poslijepodnevnim satima napisima na svojim web stranicama šokirao španjolsku, ali i svjetsku javnost kada su otkrili da je jedna zaštićena svjedokinja optužila španjolske reprezentativce za seksualno zlostavljanje. De Gea je ubrzo dao svoj odgovor na takve optužbe. 

– Sve je to laž i moji se odvjetnici bave time. Nikada nisam niti razmišljao o napuštanju kampa reprezentacije. Ovakve stvari mi daju snage da treniram još jače – rekao je španjolski vratar na press konferenciji ususret utakmice njegove reprezentacije protiv Češke u ponedjeljak. 

El Diario tvrdi da je De Gea navodno prisilio jednu djevojku na seks sa suigračima iz reprezentacije, a igrači su joj zaprijetili da nikome ne smije reći što se dogodilo. 

– Igrao sam igrice na Playstationu kada sam čuo vijest. Prije svega, želim reći svojoj obitelji da mogu biti opušteni jer ovo što se piše nije istina. Ne znam od kuda su stigle ovakve optužbe, ali ne zamaram se time – zaključio je De Gea. 

>> Španjolska u šoku: Vratar De Gea i Isco u središtu seks skandala

Komentara 2

BL
Blender
09:54 11.06.2016.

Kao i u proslosti, slavni ne zavrsavaju u zatvoru ali u buducnosti ce zavrsavati na vjesalima!

DH
dalibor.hren
13:44 11.06.2016.

Nisu ju valjda u hotel dovukli na sajli!? Sama je došla, znala je po što ide i koliko će zaraditi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije