Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sivi oblaci nadvili se nad Furijom

Španjolska u šoku: Vratar De Gea i Isco u središtu seks-skandala

David de Gea
Foto: Mark Robinson/News Syndication/PIXSELL
1/6
10.06.2016.
u 17:34

Španjolski vratar David de Gea te povremeni reprezentativci Iker Munian i Isco, Modrićev suigrač iz Reala, osumnjičeni su za seksualni napad prije četiri godine

Poraz od Gruzije dobro je protresao svlačionicu španjolske reprezentacije uoči Eura, a sada su se nad Furijom ponovno nadvili sivi oblaci. 

Naime, španjolski El Diario otkriva kako je  zaštićena svjedokinja optužila nekoliko španjolskih reprezentativaca za seksualno zlostavljanje.

Španjolski vratar David de Gea, te povremeni reprezentativci Iker Munian i Isco, Modrićev suigrač iz Reala, osumnjičeni su za seksualni napad prije četiri godine.

De Gea je navodno prisilio djevojku na seks sa suigračima iz reprezentacije. Španjolski vratar je organizirao orgije u jednom madridskom hotelu.

Djevojka je otkrila da su je trojica igrača zlostavljala u hotelu u centru Madrida, a četiri dana poslije otkrivena su imena.

Igrači su joj zaprijetili da nikome ne smije reći što se dogodilo te je morala izaći iz sobe. Navodno je u cijelu priču upleteno još nekoliko Athleticovih igrača.

Španjolska igra u skupini D s Hrvatskom, Turskom i Češkom s kojom igraju u ponedjeljak u 15 sati.

>>David de Gea: Poraz od Gruzije treba zaboraviti

Komentara 4

MA
Majur
19:44 10.06.2016.

@Melinda...sigurno je i Šimunić z@jahao,čudno kako ga nisi spomenula....tikvice.

ME
melinda
18:31 10.06.2016.

Zasto ne napisete da se radi o prostitutki koja je usla sa namjerom da sve izade u javnost i ona uzme novce od tih id....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije