Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Megatransfer

Nakon Andrića Dinamo dovodi i senzaciju iz Gorice...Nigerijac Atiemwen novi igrač?

Iyayi Believe Atiemwen
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
21.01.2019.
u 20:15

Atiemwen je u 17 prvenstvenih utakmica ove sezone postigao sedam golova, a dodao je uz to i četiri asistencije

Nakon što je Dinamo pojačao napad Komnenom Andrićem, u klubu iz Maksimira ne miruju. Izgleda da su odlučili pokupovati sve što valja u susjedstvu, pa se tako spominje da bi još jedan igrač mogao stići među Plave. 

Iyayi Believe Atiemwen apsolutni je hit jesenskog djela prvenstva i Gorice. Dinamo ga želi kao zamjenu za Danija Olma kojeg će skupo prodati u inozemstvo, pa trener Nenad Bjelica već razmišlja o mogućim zamjenama. 

Transfer bi mogao iznositi oko 2 milijuna eura čime bi postao drugi najskuplji transfer između dva hrvatska kluba, odmah iza Marka Roga koji je došao u Dinamo iz RNK Split, javlja 24sata za koje je i trener Gorice Sergej Jakirović potvrdio nagađanja u vezi svog polivalentnog veznjaka. 

>> Pogledajte što je Komnen Andrić rekao nakon dolaska na pripreme Dinama

- Da, iz Dinama su me nekoliko puta pitali za mišljenje o njemu, ali on je i dalje tu, trenira s nama. Za mene bi kao za trenera bila najbolja opcija kada bi on potpisao za Dinamo, a onda ostao s nama do kraja sezone - rekao je.

Atiemwen je u 17 prvenstvenih utakmica ove sezone postigao sedam golova, a dodao je uz to i četiri asistencije.

>> Pogledajte trening Dinama u Turskoj

 

Komentara 3

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:41 21.01.2019.

Dobro dosel Beli

SE
senior
10:49 22.01.2019.

Ima se, može se, Odlaskom Zdravka Mamić u Međugorje umjesto do propasti, Dinamo bar za 30% jači iako su neki mislili da su ga na taj naćin obezglavili. Beli dobo došao a brojači krvnih zrnaca neka pate.

MA
Marsijanac
23:39 21.01.2019.

Sve manje Hrvata i u Dinamu. Kako ce se nasi mladi igraci probiti pored tih silnih stranaca?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije