Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOGOVORENO

Najbolji igrač HNL-a napušta Hrvatsku u rekordnom transferu!

Franko Andrijašević
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
17.06.2017.
u 09:42

Odšteta će iznositi 4,5 milijuna eura što je najveći transfer u povijesti Standarda.

Rijeka i Standard sinoć su praktički zaključili pregovore oko transfera Franka Andrijaševića u belgijski klub, piše tamošnji portal DH.

Odšteta će iznositi 4,5 milijuna eura što je najveći transfer u povijesti Standarda. Očekuje se da će se Andrijašević momčadi iz Liegea priključiti već tijekom vikenda.

Standard lovi hrvatskog veznjaka još od zime, no Rijeka ga je do sada uspjela zadržati jer je bio važan kotačić u osvajanju dvostruke krune.

Andrijašević je ove sezone u Rijeci bio sjajan. Proglašen je najboljim igračem HNL-a, zabio je 16 golova te je sezonu završio kao treći strijelac, a sve mu je to donijelo i poziv u reprezentaciju.

Komentara 17

ST
Stojko
10:36 17.06.2017.

U Dinamu zadovoljno trljaju ruke, jer pola transfera ide njima.

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
10:11 17.06.2017.

Smiješna cijena. Mogli su ga prodati za minimalno 10, ali što ćeš kada su nesposobni.

PR
PraviPlavi
10:29 17.06.2017.

da mamic vodi rijeku nebi otisao ispod 10 mil.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije