Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon utakmice

Šok u Zadru: Iznenada preminuo vratar Antonio Jurjević

Antonio Jurjević
Facebook
10.06.2017.
u 16:19

Iznenada je sinoć preminuo nakon utakmice malog nogometa, izvijestila je Treća HNL Jug.

Tužna vijest stigla je iz Zadra, iznenadno je preminuo 27-godišnji zadarski nogometaš Antonio Jurjević.

Među prvima koji su tužnu vijest podijelili s javnosti bila je Treća HNL Jug koja je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila sljedeće:

- Tužna i šokantna vijest dolazi iz Zadra, bivši golman niza klubova u Drugoj i Trećoj HNL te Zadarskoj ŽNL, Antonio Jurjević iznenada je sinoć preminuo nakon utakmice malog nogometa. Dva njegova brata, Karlo i Josip igrači su Zadra te njima i obitelji ovim putem izražavamo sućut.

Antonio Jurjević je nogometnu karijeru započeo kao golman u mlađoj generaciji Nogometnog kluba Zadar. Branio je Jurjević za niz klubova u drugoj i trećoj HNL te u Zadarskoj Županijskoj nogometnoj ligi. Još je branio za Raštane, Primorac, Zelinu...

– U šoku sam. Antonio je u petak branio na malonogometnom turniru Sv. Ante u OŠ Smiljevac, a kada je navečer stigao kući, požalio se da mu je loše, te je otišao spavati. Nažalost, otac ga je ujutro pronašao mrtvog. Vjerojatno ga je izdalo srce – ispričao nam je šokirani predsjednik NK Zadra Svetko Ćustić, kluba u kojem igraju dva Antoniova brata, Karlo i Josip.

Karlo je također vratar, i branio je posljednjih 10-ak utakmica za Zadar ove sezone u 3. ligi, dok je drugi brat Josip standardni bek.

– Jurjevići su tako dobra obitelj, predivni su to momci. Ne mogu vjerovati da Antonija više nema. To je život, tako valjda mora biti – kaže Ćustić, koji je nažalost također svog sina izgubio zbog nogometa.

Naime, Hrvojev je život prekinut 2008. godine nakon što je za vrijeme utakmice Zadra i Cibalije udario glavom u zid uz travnjak.

Komentara 7

SC
schwertransport
17:55 10.06.2017.

pocivao u miru, sucut roditeljima braci sestrama i prijateljima

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
17:47 10.06.2017.

Hebo vas RIP. Počivao u miru Božjem.

IR
irenajordan95
18:52 10.06.2017.

Pocivao u miru ,sucut najdublja obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije