Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Masters turnir

Najbolji hrvatski tenisač spriječio 'Serbian Wells'

Marin Čilić
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
11.03.2019.
u 16:36

Marin Čilić je u drugom kolu bez teškoća pobijedio Dušana Lajovića sa 6:3, 6:4 i tako mu nanio i treći poraz u međusobnim dvobojima

Srpskim je tenisačima dobro krenulo ove godine u Indian Wellsu, u drugo su kolo ušla čak petorica, a u srpskim se medijima počelo pisati o 'Serbian Wellsu'.

No sad imaju jednoga manje, Marin Čilić je u drugom kolu bez teškoća pobijedio Dušana Lajovića sa 6:3, 6:4 i tako mu nanio i treći poraz u međusobnim dvobojima.

Marin Čilić
1/1

Marinov sljedeći suparnik je Kanađanin Denis Šapovalov. U njihovom jedinom dvoboju, u Baselu prošle godine, Međugorac je pobijedio sa 6:4, 6:2. 

Hrvati su uspješni i u parovima. Nikola Mektić, Franko Škugor i Mate Pavić sa svojim su partnerima ušli u osminu finala, a Darija Jurak u ženskoj konkurenciji učinila je i korak više.

Ona i Rumunjka Olaru izborile su četvrtfinale turnira ženskih parova nakon što su sa 7:6 (5), 6:3 nadjačale belgijsko-švedsku kombinaciju Flipkens/Larsson. Hrvatica i Rumunjka tako su u 11 zajedničkih nastupa ostvarile čak osam pobjeda!

>> Pogledajte i kako je Ivanišević najavio meč s Rafterom

Komentara 4

Avatar comandante
comandante
18:17 11.03.2019.

sa kim je to Ćorić igrao? Piše najbolji hr. tenisač a u članku se ne spominje Borna

SA
samobalic
17:41 11.03.2019.

I treba daga Cilic namlati,jer je Cili 11 na rang-listi,a Lajovic 70-ti.

DA
darwil
20:50 11.03.2019.

A Đole već po ko zna koji puta osujetio Bosna Warrior.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije