Naslovnica Sport Borilački sport

Najbizarnije vaganje ikada? Na pozornicu u torbi donio čovjeka

Radi se o snimci vaganja za 'GMC – German MMA Championship 16' priredbu koja se održala 1. rujna u Kölnu.
05. rujna 2018. u 11:58 1 komentara 915 prikaza
Stephan Puetz
Foto: Screenshot

Vijest je stara već nekoliko dana, no ovaj neobičan video službenog vaganja je tek ovog tjedna postao viralan u MMA zajednici, piše Fightsite.

Marijan Beneš PREMINUO marijan BENEŠ Otišao je jedan od posljednjih romantičara boksačkog ringa

Radi se o snimci vaganja za 'GMC – German MMA Championship 16' priredbu koja se održala 1. rujna u Kölnu. U glavnoj borbi večeri ponajbolji domaći poluteškaš Stephan Puetz je odmjerio snage s Janom Gottvaldom, no prije nego što je odradio posao u ringu, Puetz je odlučio ostaviti neobičan dojam na službenom vaganju. Neobičan – u najmanju ruku...

Na pozornici se, naime, pojavio s povećom torbom na ramenu, što je vjerojatno bilo pomalo neobično, no ne toliko da bi ga netko upitao što radi. Nakon što je prošao vagu, trebalo je uslijediti sučeljavanje dva protivnika. Ali Puetz je najprije otvorio već spomenutu torbu iz koje je doslovno izvadio osobu patuljastog rasta s maskom na licu.

Tek kada ju je dignuo  na svoja ramena, krenuo je u sučeljavanje s Gottvaldom.

Na koncu je u samom meču slavio  jednoglasnom odlukom sudaca što mu je bila 16. pobjeda u profesionalnoj karijeri uz 4 poraza. Puetz se do sada natjecao u ruskom M-1 Globalu, no dva posljednja teška poraza su ga natjerala da napravi korak unatrag i vrati se kući u GMC.

>> Pogledajte i kako se Hrgović priprema za spektakl u Areni

Valamar
Prilika za posao
Ovo je troje mladih koji rade u turizmu, evo zašto su zadovoljni i žele ostati u Hrvatskoj
  • juma:

    Covjek je ocigledno ljubitelj dobrih filmova, ali slabo to zanima ove koje interesiraju krvave makljaze u kavezu. Oni od filmova najvise gledaju pornice sa silikonskim ljepoticama. Ovo je aluzija na Master Blaster-a iz Mad Max III. Nedostajala je samo Tina ... prikaži još!a Turner i kupola smrti s motornim pilama i ostalim egzoticnim oruzjem.