Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objasnio manjak publike

Červar. Mediji nam moraju tražiti slabe točke da bismo ih ispravili

Hrvatska - Bjelorusija 25:23
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/19
19.01.2018.
u 12:50

- Moramo pokazati mišiće na domaćem terenu, mi iniciramo inicijativu, moramo pokazati da smo domaćini, to je jako bitno.

Dan nakon pobjede nad Bjelorusijom (25:23) u prvom kolu drugog kruga Europskog prvenstva pred novinare je izašao naš izbornik Lino Červar. Odmah se osvrnuo na Norvežane, naše sljedeće protivnike.

- Mora se i njima dati priznanje, ali i mi imamo ambicije i radimo na njima. Vidjet ćemo kako će to izgledati. Krasi ih brza tranzicija, igraju u tom sastavu dvije godine i uigrani su. Disciplinirani su i znaju što žele sa sjajnim Sagosenom. Imaju iznimnog golmana Torbjorna Bergeruda, on je mlad, ali ponaša se kao da ima 40 godina, rekao je Červar pa dodao:

- Moramo pokazati mišiće na domaćem terenu, mi iniciramo inicijativu, moramo pokazati da smo domaćini, to je jako bitno. Treba nam agresivna Hrvatska koja zna put do pobjede. O tome sam pričao s igračima. Vjerujem u ekipu koju vodim, takav sam. Dobro je da nam mediji traže slabe točke, kako bismo ih ispravili. Moramo se osloboditi i više vjerovati u sebe.

Hrvatska - Bjelorusija 25:23
1/15

Na ovom turniru imamo problema s vratarima koji još uvijek nisu uhvatili željenu formu.

- Mi moramo detektirati materijal za golmana koji će imati psihičke i motoričke kvalitete, da napravimo stabilnog golmana koji će garantirati sigurnost svaku utakmicu. Golman nije slučajno 50 posto ekipe. 

Zagrebačka Arena sinoć nije bila ispunjena do kraja, a Lino ima objašnjenje kao i Luka Stepančić.

- Mislim da je to bilo očekivano jer je bilo predviđeno da igramo s Francuskom, ali to tako nije bilo. Očekujem sutra i pozivam gledatelje da dođu, da dečkima damo potporu jer su zaslužili. Rukometna priča treba trajati i dalje, rukomet je ušao u srce građana i s 13 medalja što smo osvojili i imamo na to pravo.

Komentara 10

Avatar Niškorist
Niškorist
13:58 19.01.2018.

Kad trener ne vidi slabe točke ekipe koja mu je onda svrha ? ?

Avatar babas
babas
16:13 19.01.2018.

Nabiti ćemo Norvešku,pravi izazov će biti Francuska koja je i prvi favorit turnira. Vjerujem u naše momke,a i golmanima mora krenuti,neka lopta ih mora i pogoditi. Bitno je odigrati čvrsto i grubo u obrani.

Avatar Oneill
Oneill
14:10 19.01.2018.

Na samom kraju sinoćnje tekme Červar se totalno izgubio da nine znao gdje je bio okrenut leđima pao za nas gol on nine ni znao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije