Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MENADŽER ĐIKIĆ:

'Možda bi bilo najbolje da Rebić ipak ode u Dinamo'

Ante Rebić (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
10.05.2013.
u 11:01

- Tottenham bi bio odličan izbor za Antu, no možda bi zasad bilo najbolje da ode u Dinamo koji mu također nudi velike novce - rekao je Danko Đikić

Interes Tottenhama za Splitovog napadača Antu Rebića njegov menadžer Danko Đikić nije htio izravno potvrditi, no zato je u razgovoru za Goal.com ustvrdio kako bi Spursi bili idealna destinacija za talentiranog 19-godišnjaka.

- Tottenham bi apsolutno bio dobar klub za njega. Tottenhamov i Antin stil igre..., možda su Spursi baš pravi klub. Jer, napadački je on dobar - velik, snažan i brz i to bi mogla biti idealna kombinacija - rekao je Đikić za Goal.com.

Kaže da je Antina želja igrati u Engleskoj ili u Njemačkoj, što je druga opcija te da mu je ključno da se igra brzo.

- Sigurno da bi Rebić htio igrati u Engleskoj, no to mora biti dobar klub jer Split traži minimalno pet milijuna eura odštete za njega, a ne može si svaki klub to priuštiti. A nije samo Tottenham zainteresiran sada, jer bio je i prije, već mnogi engleski, nemački i talijanski klubovi. City, United... svi najbolji klubovi iz Engleske - kazao je Đikić te otkrio kako Rebića hoće i Dinamo.

- Dinamova ponuda je jako velika. Za njegov razvoj možda bi najbolje bilo da ode u Dinamo jer bi bio u Hrvatskoj i onda bi redovito mogao nastupati za reprezentaciju - zaključio je Đikić, vjerojatno aludirajući da će u Maksimiru, baerm za početak, više igrati nego u Tottenhamu.

>> Tottenham poslao ponudu od 12 milijuna eura za Rebića

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije