Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATASTROFA UNITEDA

Moyes: Bili smo loši, srećom pa smo primili samo dva gola

David Moyes
Foto: Reuters (Ilustracija)
26.02.2014.
u 08:56

- Preuzimam odgovornost. Očekujem više od samog sebe i moram omogućiti da momčad igra bolje - rekao je Moyes.

Manchester United dobio je još jedan šamar. Crveni vragovi primili su dva gola od Olympiakosa pa će im, s obzirom na to kako igraju ove sezone, u uzvratu na Old Traffordu trebati malo čudo da prođu u četvrtfinale Lige prvaka. Trener David Moyes nakon utakmice nije tražio opravdanja.

- Bili smo jako loši. Dobro je što smo izgubili samo 2:0 pa imamo šanse u uzvratu. Iz ovakvih se situacija klub već vraćao pa ćemo to pokušati ponovo napraviti. Da smo zabili bila bi druga priča.

Moyes kaže da je on krivac.

- Preuzimam odgovornost. Očekujem više od samog sebe i moram omogućiti da momčad igra bolje. Ovo danas nije bilo dovoljno dobro.

United je u prvenstvu tek šesti pa bi mogao dogodine ostati bez Lige prvaka. Kako Moyes misli popraviti stanje?

- Nema tajnog recepta. Ideš utakmicu po utakmicu i želiš pobjeđivati. Vidjet ćemo gdje će nas to dovesti.

Van Persie: Drugi igrači Uniteda su na mom mjestu

Napadač Manchestera Robin van Persie požalio se na taktiku u Unitedu.

- Drugi igrači Uniteda često su na mjestima na kojima ja trebam igrati. Onda moram mijenjati taktiku kako bi se prilagodio suigračima i ne igrati na svojoj poziciji. To je šteta.

Trener Olympiakosa Michel bio je presretan.

- Pobijediti United na način na koji smo to napravili je poseban. Ne mogu skriti oduševljenje. Ponosan sam na svoje igrače. No, moramo misliti na uzvrat, izuzetno cijenimo United i to će biti teška utakmica. Varaju se svi koji misle da je 2:0 dovoljno. Još ništa nije gotovo.

>> United na koljenima! Olympiacos sa dva gola prednosti na Old Trafford

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije