Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Milan igrao bez Rebića

Mourinho uzvratio Leki za poraz, Kramarić se upisao među strijelce

Andrej Kramarić
Uwe Anspach/DPA/PIXSELL
10.12.2020.
u 23:29

Domagoj Bradarić je odigrao cijeli dvoboj za Lille

U susretu koji je odlučivao o prvom mjestu u J skupini Europske lige Tottenham Josea Mourinha je u Londonu pobijedio Royal Antwerp koji vodi Ivan Leko s 2:0. Mourinho je tako uzvratio Leki za poraz u Belgiji od 0:1 u dvoboju drugoga kola. Golove za Spurse zabili su Carlos Vinicius (57) i Lo Celso (71).

U drugom susretu LASK je na gostovanju pobijedio Ludogorec sa 3:1.

Tottenham je osvojio prvo mjesto u skupini sa 13 bodova, Royal Antwerp je drugi s bodom manje, LASK je sakupio 10, a Ludogorec je ostao na nuli.

U skupini H u zadnjem kolu se odlučivalo o prvom mjestu. Na koncu 'jedinica' je pripala Milanu koji je u Pragu pobijedio Spartu s 1:0, dok je Lille nakon poraza kod Celtica 2:3 završio drugi. Pogodak odluke zabio je Jens Hauge u 23. minuti. Ante Rebić nije nastupio za talijanski sastav.

U drugom susretu Celtic je slavio protiv Lillea s 3:2 ostvarivši prvu pobjedu u skupini.

Jullien (22), McGregor (28) i Turnbull (75) zabili su za Škote, a Ikone (24) i Weah (71) za Francuze. Domagoj Bradarić je odigrao cijeli dvoboj za Lille.

Na ljestvici je prvi Milan sa 13 bodova ispred Lille sa 11, Sparte sa šest i Celtica sa četiri boda.

U skupini L Hoffenheim je i prije zadnjeg kola osigurao prvo mjesto, a kao druga dalje ide Crvena zvezda.

U posljednjem kolu Hoffenheim je kod kuće porazio Gent s 4:1, a četvrti pogodak za domaćine zabio je Andrej Kramarić u 64. minuti.

Hrvatski napadač je ušao u igru u 61. minuti, a tri minute kasnije se upisao među strijelce. Za njemački sastav zabili su i Klauss (21), Skov (26), te Beier (49), a za goste Botaka (81). U drugom susretu Slovan Liberec i Crvena zvezda su odigrali bez golova.

Hoffenheim je osvojio skupinu sa 16 bodova, Crvena zvezda je sakupila 11, Slovan sedam,  Gent je bez bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije