Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MODRI SU NOSITELJI

Ovo su sve momčadi koje Dinamo može dobiti u nokaut fazi EL! Koga vi želite?

Zagreb: GNK Dinamo i CSKA Moskva u 6. kolu Europske lige na Maksimiru
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/11
10.12.2020.
u 22:54

S kim će Dinamo igrati doznat ćemo u ponedjeljak kada je na rasporedu ždrijeb šesnaestine finala Europske lige.

Dinamo je ove sezone u Europskoj ligi ostvario veliki uspjeh i osvojio prvo mjesto u skupini K u kojoj je za protivnike imao Wolfsberger, Feyenoord i CSKA iz Moskve. To znači da će Dinamo u ždrijebu šesnaestine finala biti nositelj te će imati prednost domaćeg terena.

Modri su među 12 osvajača skupina pa za protivnike mogu dobiti momčadi koje su osvojile druga mjesta, osim Wolsfbergera s kojim su bili u skupini. Osim toga, ždrijebu šesnaestine finala Europske lige priključuje se i osam trećeplasiranih momčadi iz skupina Lige prvaka. Četiri sastava (Manchester United, Club Brugge, Šahtar i Ajax) iz LP-a bit će nositelji u ždrijebu, a četiri nenositelji (Krasnodar, Red Bull Salzburg, Dinamo Kijev i Olympiakos) i to su momčadi koje hrvatski prvak može izvući. Ovo su, dakle, svi protivnici koje Dinamo može dobiti:

Young Boys, Molde, Slavia Prag, Benfica, Granada, Real Sociedad, Braga, Lille, Makabi Tel Aviv, Antwerp, Crvena zvezda, Krasnodar, Red Bull Salzburg, Dinamo Kijev, Olympiakos.

S kim će Dinamo igrati doznat ćemo u ponedjeljak kada je na rasporedu ždrijeb šesnaestine finala Europske lige.

Prve utakmice igrat će se 16. veljače iduće godine, a izvrati su tjedan dana kasnije.

Ključne riječi

Komentara 22

DI
Dinamenavek
23:23 10.12.2020.

Pošteno odigrati i koga god dobijemo i kako god završilo Dinamo je svoj cilj ispunio. Naravno za nešto više i boljim klubovima treba doza sportske sreće.

DU
Deleted user
23:46 10.12.2020.

Dajte nam Zvezdu da se igramo!

FR
freeshooter
11:16 11.12.2020.

U ovom krugu, nitko od istih trenutno nema težinu velikana, a Dinamo uz ovu igru zaista impresionira, igra ima sve elemente vrhunskog modernog nogometa, mislim da trenutno igramo najbolji presing u europi, tako da koga ždrijeb podari, sreću čuvajmo za dalnje korake, ovaj Dinamo je velikih mogućnosti, uz dobre okolnosti mogli bi i do kraja, biti ćemo hit proljeća...ale, ale Dinamo ale...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije