Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Komentirao SP

Mourinho uoči finala: Hrvatima je napravljena velika nepravda!

Hrvatska reprezentacija
15.07.2018.
u 12:02

- Francuzi su favoriti, ali u finalu takvog natjecanja nema autsajdera.

Jose Mourinho, trener Manchester Uniteda, prilično je angažiran oko Svjetskog prvenstva u Rusiji. Radi kao stručni komentator, analizira utakmice i daje izjave za brojne svjetske medije.

Nije se baš proslavio prognozom našeg rezultata jer nas je vidio kao reprezentaciju koja će ispasti već u prvom krugu. Svrstao nas je u skupini iza Argentine i Nigerije.

>>Pogledajte Večernji pressing Igora Štimca sa Zlatkom Dalićem

No, kako je turnir odmicao, slavni trener mijenjao je mišljenje i odjednom nas počeo hvaliti...

Danas je na rasporedu finale SP-a između Hrvatske i Francuske, a Mourinho je prednost dao našim protivnicima. Međutim, nije nas skroz otpisao.

- Francuzi su favoriti, ali u finalu takvog natjecanja nema autsajdera. Mislim da će Hrvatski nogometaši imati silnu motivaciju, rekao je Mourinho.

Nahvalio je naše igrače.

- Hrvatska ima zlatnu generaciju koju predvodi sjajni kapetan Luka Modrić, zajedno s Mandžukićem, Perišićem... Imaju i oni šansu pobijediti, no problem bi mogao biti umor. Ako se utakmica oduži i ode u produžetke, sve su manje šanse za Hrvatsku.

I tu dolazimo do ključnog problema.

- Mislim da su Francuzi već proslavili u svojim sobama. Ne pobjedu već činjenicu da imaju dan odmora više. To je zapravo velika nepravda prema Hrvatima, zaključio je trener Uniteda.

Hrvatska reprezentacija
1/7

Komentara 13

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
12:05 15.07.2018.

Ako nije baba onda je sigurno djed !

BU
Budibudan
15:39 15.07.2018.

Ivo duso,don't s.ati ......

Avatar reference
reference
12:22 15.07.2018.

Mourinho uoči finala:....pa dobro dje je to "Mourinho uoči finala"...zasto ne napisete Mourino na RT(Russian Television): Hrvatima je napravljena velika nepravda!....e jadnici jadni bolesni, nije valjda da ste toliko u americko/britanskom supku da ne smijete spomenuti RT ili da see vidi da gledate RT ko pickice krisom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije