Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTIRAO POBJEDU

Slavni Mourinho: Veliko postignuće za Hrvatsku, nešto veličanstveno

Hrvatska - Engleska
Foto: Reuters
1/8
12.07.2018.
u 10:35

Portugalac je komentirao i Englesku te istaknuo da imaju razloga za plakanje, ali isto tako i biti optimistični.

Na pobjedu Hrvatske protiv Engleske 2:1 u polufinalu Svjetskog prvenstva osvrnuo se i trener Manchester Uniteda Jose Mourinho.

– Ovo je veliko postignuće za zemlju kojoj domaća liga nije tolika jaka i čiji igrači odlaze igrati u inozemstvo jer, kada radite izvan svoje zemlje, osjećate se drukčije – rekao je Mourinho pa dodao:

– Tako da je za njih odvesti naciju kao Hrvatsku u finale Svjetskog prvenstva nešto veličanstveno.

>> Pogledajte kako je premijer Plenković slavio s vatrenima u svlačionici

Portugalac je komentirao i Englesku te istaknuo da imaju razloga za plakanje, ali isto tako i biti optimistični.

– Mogu se vratiti kući ponosni. Da sam na čelu Engleskog nogometnog saveza, nema sumnje da bih ostavio Garetha Southgatea i Stevea Hollanda i dao im šansu da odvedu momčadi na Europsko i Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska - Engleska
1/6

Komentara 39

DU
Deleted user
11:03 12.07.2018.

On je prije 1 tj. davao izjave da je ždrijeb iznimno naklonjen Engleskoj i da je "preko Hrvatske" neka zlatna prigoda za njih, da se popnu na svjetski tron. A još gori je Milojko Pantić i njemu treba montirati vodokotlić na leđa i po jednu rolu papira pod svaki pazuh i tako "sređenog" ga pustiti da prošeta Terazijama jer on je čak davao i egzaktne razloge zašto Hrvatska gubi od Engleske.

ZG
zgblabla
11:06 12.07.2018.

najbolji komentar je dao jedan lik 24 sata .......nitko vise ne zeli povesti protiv nas 1 0 franceki razmisljaju da si prvo zabiju autogol.Samo mogu reci KOCKICE su se POSLOZILE

DU
Deleted user
11:05 12.07.2018.

Taj dripac je fulao sve što se fulat dalo! Da se pitalo njega ne bi grupu prošli, prema tome - Mourinho, WHO? Plačem. Hvala, dečki. Sanjam ovo finale 20 godina, ali nisam mislila da ću ga dočekati u javi! HVALA!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije