Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANTONIO CONTE:

Moji igrači nisu standardni, a dolazi nam top momčad - Hrvatska!

antonio conte
Foto: UESyndication/PIXSELL
10.11.2014.
u 14:00

Talijanski izbornik na raspolaganju neće imati Pirla.

Antonio Conte našao se u problemu pred susret s Hrvatskom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Naime, ozlijedio se najbolji talijanski igrač Andrea Pirlo. Iako mu je na plećima 35 godina, Talijani za njega nemaju pravu zamjenu i ta ozljeda mogla bi biti veliki minus za Contea.

Pirlo se ozlijedio na treningu Juventusa, obavio preglede i zbog ozljede mišića mora mirovati. Samo je pitanje koliko, jedni kažu dva tjedna, drugi pet dana. Pirlo je propustio jučerašnju utakmicu s Parmom, a iako nije riječ o puknuću mišića, već hematomu, teško je vjerovati da će biti spreman za Hrvatsku.

Conte čeka srijedu

Talijani nagađaju da će Conte na raspolaganju imati ove igrače - vratari: Buffon, Sirigu, Perin; obrambeni: Ranocchia, Ogbonna, Chiellini, Darmian, Rugani; vezni: Cerci, Candreva, Insigne, Florenzi, De Rossi, Verratti, Marchisio, Bertolacci, Soriano, Bonaventura, Pasqual, De Sciglio; napadači: Immobile, Zaza, Pellè, Giovinco, Destro, Gabbiadini, El Shaarawy i Balotelli.

Dakle, bez Pirla, ali uz Balotellija. Što se možda još može promijeniti jer je prema nekim izvorima Conte odlučio čekati do srijede, pa vidjeti kakvo je stanje i onda ga možda ipak priključiti.

Ne bude li ga, očekuje se da bi Talijani u nedjelju na San Siru mogli igrati u sastavu: Buffon; Darmian (Ogbonna), Ranocchia (De Rossi), Chiellini; Cerci, Candreva, De Rossi (Verratti), Marchisio, De Sciglio; Zaza, Immobile.

Conte kao da se pribojava te utakmice, zadnjih je dana stalno govorio:

- Moji igrači nisu baš standardni, a dolazi nam momčad koja ima top-igrače kao što su Mandžukić, Modrić, Rakitić, a Kovačić pokazuje kakav je igrač bez obzira na godine, Kramarića hoće pola talijanskih klubova.

>>Kovač: Još ne znam sastav za Argentinu, ali očekujem veliku borbu

>>'Nikina je odluka nelogična, prijete nam debakl i narušavanje ozračja'

Ključne riječi

Komentara 5

VI
virkom
14:39 10.11.2014.

Gledano samo po kadru koji bi trebao nastupiti, morali bi ih pobijediti. Ne rasturiti, ali mudro uzeti 3 boda. Talijani su spori i komplicirani, ali isto tako prljavi i prgavi. Nadam se da će Kovač pogoditi sa rasporedom igrača i i uperiti prstom u Šukera i Mamića i reći: tako se to radi, jučer B i milijun eura, danas A i tri boda!

ZE
zekoslavmrkva
14:47 10.11.2014.

Top momcad ?! Do tad vec pol repke otislo ..

DE
derin
15:33 10.11.2014.

Jesmo na papiru bolji, ali s pranjićem na boku i s brozovićem u sredini, i junferom na klupi, neka nam Bog pomogne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije