Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI U ŠPANJOLSKOJ

Modrićev kolega iz veznog reda upitan za Liverpool, ali i za El Clasico

Champions League - Round of 16 First Leg - Atalanta v Real Madrid
ALBERTO LINGRIA/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
23.03.2021.
u 21:33

Kroos je napustio teren u 71. minuti utakmice španjolskog prvenstva protiv Celte Vigo u kojoj je Real slavio s 3-1, a on dva puta asistirao Karimu Benzemi

Veznjak Real Madrida i njemačke reprezentacija Toni Kroos napustio je pripreme njemačke reprezentacije zbog ozljede aduktora što znači da će propustiti kvalifikacijske utakmice za SP 2022. protiv Islanda, Rumunjske i Sjeverne Makedonije.

Njemački nogometni savez je objavio na svom službenom Twitteru da je Kroos došao na pripreme reprezentacije s ozljedom i da se sada odmah vraća u Španjolsku.

Kroos je napustio teren u 71. minuti utakmice španjolskog prvenstva protiv Celte Vigo u kojoj je Real slavio s 3-1, a on dva puta asistirao Karimu Benzemi.

Kraljevski klub se nada da će se Kroos oporaviti od ozljede prije četvrtfinala Lige prvaka u kojem momčad Zinedinea Zidana čeka Liverpool 6. travnja i prije El Clasica protiv Barcelone 10. travnja. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar manjejeviše
manjejeviše
07:37 24.03.2021.

Baš šteta. A Liverpool u punom sastavu dolazi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije