Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSTUPNO SVIMA

Evo gdje možete gledati Hrvatsku: Svih šest utakmica potpuno besplatno!

Hrvatska nogometna reprezentacija
Marko Lukunić/Pixsell
23.03.2021.
u 16:26

Kreće se žestoko u samom startu, s kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

Hrvatski nogomet na reprezentativnim razinama čeka uistinu uzbudljivih desetak dana, a na zadovoljstvo navijača, sve uzbudljive utakmice bit će dostupne svakom od njih na javnim TV kanalima.

Kreće se žestoko u samom startu, s kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru i A reprezentacijom protiv Slovenije u srijedu 24. ožujka (20:45) na ljubljanskom stadionu Stožice. Prijenos će biti na Novoj TV.

Odmah dan poslije s početkom u 21 sat zaigrat će protiv Portugala U-21 reprezentacija. Riječ je o Europskom prvenstvu za igrače do 21 godine i Hrvatsku čekaju uistinu teški protivnici u skupini. Tu utakmicu moći ćete pratiti HTV 2.

Potom slijedi dan odmora, a 27. ožujka na redu su ponovno "veliki" reprezentativci, ponovno u kvalifikacijama za SP 2022. Igraju u Rijeci protiv Cipra (18:00), a prijenos će biti na Novoj TV.

I odmah dan kasnije druga utakmice skupine Eura do 21 godine između Hrvatske i Švicarske, s prijenosom na HTV 2.

POGLEDAJTE VIDEO

Kraj ovog "mini ciklusa" reprezentativnih poslastica A reprezentativci odradit će 30. ožujka još jednom u Rijeci, ali protiv Malte. Prijenos tog dvoboja kvalifikacija također će biti na Novoj TV, s početkom u 20:45.

A 31. ožujka mlada vrsta igrat će protiv Engleske, nadamo se ne posljednju utakmicu Eura. Prijenos je na HTV 2, a utakmica počinje u 18 sati. Sva tri susreta igraju se se u Kopru.

Komentara 4

Avatar rubinet
rubinet
16:38 23.03.2021.

Sve utakmice hr nogometnih momčadi trebala bi prenositi HTV. Naravno,prethodno kupiti pravo. Na vrijeme. Imaju novaca.

Avatar gradjanskirat
gradjanskirat
17:01 23.03.2021.

Na RTS?

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
20:50 23.03.2021.

Al zato ima novaca za Mataniceve bljuvotine , Aco ima placu 30 000 mjesecno i postotak od reklama , a dovodi nam Zidova i Srbe , cije knjige beaplatno promovira HrT

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije