Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKRŠAJ NA WEMBLEYJU

Modrić otkrio što radi uoči finala: 'Mirno spavam. Poludio bih da već razmišljam o utakmici'

LaLiga - Real Madrid v Real Betis
Foto: ANA BELTRAN/REUTERS
1/4
30.05.2024.
u 09:00

Od kada je Modrić došao u Real Madrid devet puta je igrao protiv Borussije Dortmund. Upisao je tri pobjede te isto toliko remija i poraza. "Znamo kakvi su Nijemci. Uvijek se bore do kraja", rekao je Modrić

Nogometaši Real Madrida u četvrtak iz Madrida uputu prema Londonu gdje će igrati finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund. "Kraljevski klub" će protiv srčanih Nijemaca igrati na stadionu Wembley, ove subote u 21 sat. Među njima je i hrvatski kapetan Luka Modrić kojem bi ovo mogao biti šesta Liga prvaka u karijeri. Uoči puta, 38-godišnji veznjak je dao intervju za radijsku postaju COPE.

"Svi govore da ćemo lako pobijediti, ali potrebno je biti oprezan u toj utakmici. Mnogi su mislili i da će Bayer Leverkusen lako pobijediti Atalantu pa smo vidjeli što se dogodilo", rekao je Modrić referirajući se na šokantan poraz sjajnog Bayer Leverkusena u finalu Europa lige (3:0). Njemačka je senzacija bez poraza došla do osvajanja Bundeslige, Kupa i do finala europskog natjecanja. Izgledalo je da će sezonu proći bez poraza, sve dok im klub iz Bergama nije pokvario planove.

VIDEO Luka Modrić se idućeg ljeta oprašta od nogometa?! Španjolci otkrivaju njegovu budućnost

"Tjedan mi uobičajeno prolazi. Vrijeme provodim s obitelji i prijateljima, kao uvijek. Kada bih već sada razmišljao o utakmici, poludio bih. Kada stignemo u London razmišljat ću o njoj i mogućim scenarijima. Moramo se dobro pripremiti do odlaska, a zatim odigrati najbolju utakmicu ove sezone", rekao je Modrić  koji će u četvrtak u 11 sati odraditi posljednji trening s momčadi na domaćem terenu. 

"Mirno spavam. Ručam tjesteninu i piletinu pa pogledam neku seriju ili film da me uspava. Odspavam malo popodne, pola sata ili sat vremena, ne previše", opisao je kako provodi dan velike utakmice. Modrić ima puno iskustva s finalima. Uz pet osvojenih Liga prvaka, igrao ih je i s hrvatskom reprezentacijom. Stoga, ne čudi da dobro zna kako kontrolirati živce. 

Od kada je Modrić došao u Real Madrid devet puta je igrao protiv Borussije Dortmund. Upisao je tri pobjede te isto toliko remija i poraza. "Znamo kakvi su Nijemci. Uvijek se bore do kraja", rekao je Modrić opisujući igru kakvu očekuje od protivnika koji stoje između njega i 26. trofeja s Realom. Ukoliko ga osvoji, on i Nacho Fernandez postat će najtrofejniji igrači u povijesti kluba.

GALERIJA Raskoš u kojoj živi Luka Modrić: Vila s više od 2500 kvadrata i skupi automobili

LaLiga - Real Madrid v Real Betis
1/19

Komentara 1

Avatar Retro
Retro
15:24 30.05.2024.

Nadam se da će Modrić igrati, nadam se da će Real dobiti. I nadam se da će Luka shvatiti da je "vrime" za neke druge stvari u životu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije