Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORIO JE DUŠU

Modrić otkrio Amerikancima svoju najveću tajnu. Ovo govori koliko je zapravo velik i poseban

Champions League - Final - Real Madrid Training
Foto: JUAN MEDINA/REUTERS
1/3
29.05.2024.
u 21:02

Ne smeta kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije niti to što se Real polako okreće mlađim snagama. Nakon ove sezone umirovit će se Toni Kroos, zvijezda njemačkog nogometa, a Modrić bi trebao u klubu ostati još jednu sezonu

Nogometni svijet polako se priprema za najveću utakmicu klupske sezone. Finale Lige prvaka igra se ove subote, 1. lipnja s početkom od 21 sat na londonskom Wembleyju, a u njemu će se sastati madridski Real i dortmundska Borussia. Dođe li Real do svoje 15. titule prvaka Europe, to će značiti da će hrvatski prvak Dinamo ući izravno u Playoff-rundu, posljednje pretkolo kvalifikacija za sljedeću sezonu.

Uoči finala veliki je intervju za američku televiziju TNT Sports dao Luka Modrić. On ovoga tjedna može doći do svoje već šeste klupske titule prvaka Europe s Realom. Također, uz kapetana Nacha može postati i igrač s najviše osvojenih trofeja u klupskoj povijesti Reala.

- Nevjerojatan je osjećaj ponovno biti ovdje, šesti put za nekolicinu igrača. Mogućnost osvajanja šeste europske titule je nevjerojatna. Čini se normalnim, ali ovo je sve samo ne normalno - rekao je Modrić u uvodu intervjua.

Modrić je dao i odgovor na pitanje o tajni njegove nogometne dugovječnosti.

- U mojem slučaju je to ljubav prema igri. Uživam u svakom danu i treningu. Svakodnevno naporno radim te se fizički i psihički jako dobro. Predan sam nogometu iz dana u dan i to me održalo na ovoj razini. Vjerujem da i dalje mogu igrati ovako..

Ne smeta kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije niti to što se Real polako okreće mlađim snagama. Nakon ove sezone umirovit će se Toni Kroos, zvijezda njemačkog nogometa, a Modrić bi trebao u klubu ostati još jednu sezonu.

- Mi smo tu za njih, želimo im pomoći na svaki način, pomoći im kako se ponašati i igrati, iako oni znaju jer im klub usađuje pobjednički mentalitet. To smo pokazali više puta. Nije slučajnost da se povijest ponavlja. Dolazi nova generacija, a mi smo tu da bismo im pomogli, ali se i natjecali s njima. Moraš biti motiviran i pokazivati da se možeš boriti s njima. To je dobro za momčad - naveo je Modrić.

Champions League - Final - Real Madrid Training
1/19

Komentara 1

BI
billynik
12:27 31.05.2024.

Eto bas je čekao Amerikance da otkrije svoje velike tajne. Zar vas nije ni malo stid?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije