Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Nikad to nisam doživio'

Modrić odlično spustio Englezima za podcjenjivačke najave!

Hrvatski nogometaši slave ulazak u finale Svjetskog prvenstva
Foto: Reuters/PIXSELL
1/24
11.07.2018.
u 23:45

- Često smo se vraćali iz minusa i to je pokazatelj našeg karaktera. Bili smo bolji od niih večeras i morali smo zabiti

Fenomenalan uspjeh ostvarili su večeras hrvatski nogometaši koji su pobjedom protiv Engleske 2:1 izborili finale Svjetskog prvenstva. To je uspjeh o kojem smo sanjali, najveći u našoj povijesti, ali tu još nije kraj.

U nedjelju nas očekuje još jedna velika utakmica, protiv Francuza za svjetski naslov!

Luka Modrić ponovno je bio motor naše momčadi, trčao je, borio se, razigravao. Na kraju susreta primio je zaslužene čestitke.

>>Pogledajte kako se slavi u Hrvatskoj!

- Hvala na čestitkama. Odigrali smo fenomenalno i u potpunosti nadigrali Engleze, počeo je Modrić, a onda se osvrnuo na podcjenjivačke izjave Engleza:

-  Rekli su da smo umorni, da su bolji od nas, ali to nisu pokazali na terenu. Šteta što nismo riješili sve prije produžetaka, ali hvala Bogu da nije bilo jedanaesteraca, rekao je nasmijani Luka.

Hrvatski nogometaši slave ulazak u finale Svjetskog prvenstva
1/7

Hrvatska je ponovno gubila, ali naši junaci su se vratili.

- Često smo se vraćali iz minusa i to je pokazatelj našeg karaktera. Bili smo bolji od niih večeras i morali smo zabiti. Presretni smo, ovo je nešto nestvarno.

Ova generacija sad je prestigla vatrene.

>>Pogledajte ludnicu u cijeloj Hrvatskoj

- Možemo biti ponosni i presretni. Ovo je jedan od najvećih uspjeha, ali ne želimo stati. Nismo davali ogromne najave, išli smo skromno korak po korak. Izjave su nam bile skromne, ali mi smo vjerovali, nikad nisam vidio takvu vjeru otkako sam u reprezentaciji!

Hrvatski nogometaši slave ulazak u finale Svjetskog prvenstva
1/21

Komentara 84

UM
umnjak
23:48 11.07.2018.

Luka hvala ti! Volimo te!

Avatar Toni Broo
Toni Broo
00:10 12.07.2018.

Luka Modrić rođeni pobjednik, mi Hrvati pobjednici! Mi Hrvati moramo zaštititi Modrića od svastičara, kriminalnog Cvitana, sdp-a i njihovih jugo-šovinističkih birača koji po portalima pljuju Modrića.Oni plus mediji su sve radili da ubiju atmosferu uoči svjetskog prvenstva, unište Modrića lažima, klevetama, lažnim optužnicama.. Dosta je tog jugo-ljevičarskog terora, pokušavaju uništiti sve one koji nas čine sretnima i ponosnima. E pa nećete jugo-zlotvori, iza Modrća stoji najmanje 3 milijuna domoljubnih Hrvata spremnih na borbu svim sredstvima protiv vas oko milijun jugo-ljevičarskih zlotvora! Strpat ćemo Cvitana, Milanovića, Ostojića i njihove sluga u pravosuđu i dorh-u u zatvor. Sve one koji su napravili pravosudni igrokaz oko Modrća i Mamića koji je stvorio ovu reprezentaciju će odgovarati. Uspjeh reprezentacije sve govor, Bog je na strani nas Hrvata, Modrića i Mamića, a vi jugo-ljevičari patite!

DU
Deleted user
23:53 11.07.2018.

Svaka čast Kapetane! Samo tako... ovo danas je san ,bez obzira na finale ovo je bio PODVIG !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije