Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČI KAPETANA

Modrić: 'Ne pamtim kad sam igrao po ovako hladnom vremenu, ali bitno je da smo dobro odigrali'

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Ansis Ventins/PIXSELL
1/48
18.11.2023.
u 23:53

"Sigurno će nam biti velika podrška da proslavimo odlazak na Euro, što smo po kvaliteti zaslužili. Znamo da možemo biti i prvi, ali ne treba gledati drugu utakmicu. Što god bude tamo, bitno je da mi odradimo svoj dio posla", rekao je Luka Modrić, već usredotočen na iduću i posljednju utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj

U predzadnjem kolu kvalifikacija za Euro 2024. godine, Hrvatska je s 0:2 pobijedila Latviju. Obzirom da je Wales odigrao neriješeno protiv Armenije "vatreni" su sada na drugome mjestu skupine i plasman ponovo imaju u svojim rukama. Pred hrvatskom reprezentacijom je utakmica protiv Armenije, dok Velšani idu na prvoplasiranu Tursku. Utakmicu je komentirao kapetan, Luka Modrić.

"Najbitnije je što opet ovisimo sami o sebi. Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, ušli smo u nju jako dobro i to vrlo brzo riješili. Poslije je bilo lakše. Teren nije bio idealan, a ne pamtim kad sam igrao po ovako hladnom vremenu. Bilo je jako važno da dobro uđemo, to smo napravili, zabili smo dva gola, mogli još koji", rekao je Modrić na početku.

GALERIJA 'Vatreni' dominantno došli do važne pobjede (2:0) i na korak do Eura! Debi Baturine i Pašalića

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/48

"Latvija nam nije zaprijetila? Nije zato što smo se dobro pripremili. Jako smo dobro trenirali ovaj tjedan, spremali se za utakmicu i vidjelo se na početku kako smo dobro ušli. Rezultat iz Erevana nam je dao dodatan motiv i poticaj. Zato smo tako dobro krenuli, odigrali čvrsto, kompaktno, nismo dopustili protivniku da nam ozbiljnije zaprijeti. Tako trebamo odigrati i u utorak. Sigurno neće biti lagana utakmica", kazao je kapetan "vatrenih" pa se osvrnuo na idućeg protivnika:

VEZANI ČLANCI:

"Armenija je pokazala u prvom susretu s nama da ima kvalitetu. Nisam gledao njihov dvoboj s Walesom, ali sam čuo da su imali dosta šansi, da su mogli lagano dobiti. Moramo biti oprezni, odigrati pravu utakmicu, pripremiti se kako treba, ekipa koja ne treba ništa može ti stvoriti probleme ako nisi unutra sto posto. Ne sumnjam da ćemo mi biti, znamo što je u igri."

"Nadam se da će stadion biti pun koliko može biti. Sigurno će nam biti velika podrška da proslavimo odlazak na Euro, što smo po kvaliteti zaslužili. Znamo da možemo biti i prvi, ali ne treba gledati drugu utakmicu. Što god bude tamo, bitno je da mi odradimo svoj dio posla. Hoćemo li biti prvi ili drugi, nije važno, nego samo da se plasiramo na Euro", zaključio je Luka Modrić.

VIDEO Preko 1000 hrvatskih navijača stiglo je u hladnu Rigu: 'Volim te Hrvatsko'

Komentara 3

BP
Besposlen pop
07:30 19.11.2023.

“…ne pamtim kad sam igrao po ovako hladnom vremenu” Hm, pa nije li on već ušao u legendu po kratkom pamćenju? 😀

DU
Deleted user
07:14 19.11.2023.

Mozda mu se vrati pamcenje?

JO
jocoudriga
06:23 19.11.2023.

Blago nama....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije