Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI DOZNAJE

Moćni Ukrajinci, među kojima i jedan od najbogatijih, sletjeli u Zagreb!

Foto: Youtube/Screenshot
1/3
27.04.2022.
u 14:05

Tijekom godina često je surađivao i sa zagrebačkim Dinamom, jer u svoj je klub dovodio Jerka Leku, Niku Kranjčara, Ognjena Vukojevića, Domagoja Vidu, Josipa Pivarića...

Sutra u 18 sati prijateljsku utakmicu u Maksimiru igraju dva Dinama, zagrebački i kijevski. Utakmica je organizirana na inicijativu bivšeg igrača oba kluba, Ognjena Vukojevića.

U Zagreb su maloprije sletjeli i prvi ljudi kijevskog Dinama, moćna braća Grigorij i Igor Surkis. Grigorij Surkis već je dugo godina član izvršnog odbora Uefe, a Igor je vlasnik i predsjednik kijevskog Dinama od 2002. godine.

Tijekom godina često je surađivao i sa zagrebačkim Dinamom, jer u svoj je klub dovodio Jerka Leku, Niku Kranjčara, Ognjena Vukojevića, Domagoja Vidu, Josipa Pivarića...

Na aerodromu u Zagrebu danas je braću Surkis dočekao Ognjen Vukojević.

26.03.2021., stadion u Kranjcevicevoj, Zagreb - Prijateljska utakmica U20, Hrvatska - Turska. Izbornik Ognjen Vukojevic Photo: Bruno Fantulin/PIXSELL
Foto: Bruno Fantulin/PIXSELL

Doznajemo da je s njima u društvu i jedan od najbogatijih Ukrajinaca koji će imati i poslovne razgovore izvan sporta. 

Oko braće Surkis uvijek je bilo dosta kontroverzija, dio navijača kijevskog Dinama ih obožava, dio ih prezire, ali to je uvijek tako oko bogatih ljudi.

Svojedobno su bundama i novcem pokušavali potkupiti španjolskog suca Lopeza Nieta, zbog čega je Dinamo Kijev bio izbačen na godinu dana iz Europe.

Podsjetimo, sav prihod od ulaznica na sutrašnjoj utakmici ići će ratom pogođenoj Ukrajini.

>>> Kolinda Grabar-Kitarović se opustila u društvu Velimira Zajeca

Komentara 7

IS
istinapakadbude
15:32 27.04.2022.

Tako je Stipe skupljao po Australiji

Avatar Payback
Payback
14:43 27.04.2022.

Dobra vijest! Prihod od utakmice treba u humanitarne svrhe Ukrajini

PR
prajdali100
14:22 27.04.2022.

Mali ali ipak veliki znak pažnje za Ukrajinu u ovo teško vrijeme.Nadam se da će i predsjednik Republike biti nazočan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije