Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skupština kluba sa Save

Mladost dužna 6 mil. kuna, ali nema opasnosti od stečaja

Mladost (1)
Pixsell
19.03.2012.
u 23:29

Na godišnjoj sjednici Skupštine HAVK Mladost potvrđene su kadrovske promjene koje smo najavili. Tomislav Družak podnio je ostavku na dužnost direktora, pa je imenovan za dopredsjednika (ima ih pet) zaduženog za marketing i odnose s javnošću

Prvi operativac, na profesionalnoj dužnosti, postaje Boško Lozica. Podržana je ideja o Superligi (zasad je podržava ukupno 14 klubova iz šest zemalja), pa će ovaj vikend u Split, gdje se održava sastanak Biroa Lena, otići i jako izaslanstvo hrvatskih klubova na čelu s predsjednikom HVS-a Predragom Slobodom.

Mladost je u ovom trenutku dužna oko šest milijuna kuna (uglavnom bivšim i sadašnjim igračima), ali prema Loziičinim riječima, nema bojazni od stečaja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije