Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL

Mladina: Sve smo biti ili ne biti utakmice dobili!

Davor Mladina
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
23.03.2014.
u 08:32

Jedinu domaću pobjedu Sigećani su ostvarili upravo protiv Osijeka, davnog 14. rujna prošle godine. Bilo je 1:0 za Hrvatski dragovoljac.

Za nogometaše Hrvatskog dragovoljca večerašnja utakmica s Osijekom, jedna je od onih – biti ili ne biti. Pobjeda znači bijeg s posljednjeg mjesta, neodlučeno produžetak nade u ostanak, a poraz bi značio pakiranje stvari za Drugu ligu.

- Sve utakmice koje su nam bile biti ili ne biti riješili smo u svoju korist. Sjetite se Osijeka kod kuće, Zadra u gostima – rekao je Davor Mladina, trener Hrvatskog dragovoljca.

Jedinu domaću pobjedu Sigećani su ostvarili upravo protiv Osijeka, davnog 14. rujna prošle godine. Bilo je 1:0 za Hrvatski dragovoljac.

Uoči današnje utakmice protiv Slavena Belupa igrači Rijeke pokušavaju zatomiti razmišljanja o uzvratnoj utakmici polufinala Kupa protiv Istre. U Puli neće biti kalkulacija sa sastavom, za razliku od Koprivnice, gdje trener Matjaž Kek sigurno neće koristiti Anasa Sharbinija, a vjerojatno ni Andreja Kramarića. Igra Rijeke bez Sharbinija i Kramarića izgleda kao težak fizički rad…

Slaven Belupo koji je promijenio tri trenera ove sezone, koji 13 utakmica ne zna za pobjede (13. listopada 2013. svladali Osijek 2:0) nalazi se u najtežoj situaciji od kada su članovi Prve HNL.

- Volio bih stvarno da nas podrži publika. Zna se da s Rijekom dolaze i navijači i ako mi nemamo publiku, onda se to u ovakvim utakmicama osjeti.

Naša publika mora znati da se situacija može okrenuti i da ako se ove sezone spasimo, druge mogu gledati sasvim drugačiji Slaven, u puno boljoj poziciji nego što je ova - kazao je Scoria.

Komentara 1

DH
dalibor.hren
10:22 23.03.2014.

Sve "biti ili ne biti" su dobili i zato su tu gdje jesu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije