Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Konjički sport

Mlade jahače vodi čovjek sa 200 pobjeda

'ema'
'Photoshop'
20.10.2009.
u 09:32

Nove su nade zagrebačkog jahanja Ema Bezik, Stela Zambelli, Dario Harambašić, Antea Šimleša, Mia Kelemen...

Renato Levanić, izbornik hrvatske konjičke reprezentacije, s nestrpljenjem očekuje početak zimske sezone

– Radujem se što ćemo nastaviti suradnju s najboljim svjetskim trenerima. Prvi seminar bit će potkraj studenoga, kada će nam u goste doći Dirk Haffermeister, njemački jahač koji u svojoj karijeri ima više od 200 pobjeda u svjetskim kupovima na visinama prepona 1,40 metara – istaknuo je Levanić.

Osvrt na ljetnu sezonu?

– Bez obzira na to što Zagreb nije bio domaćin Kupa nacija i Svjetskog kupa, imali smo, zahvaljujući organizatorima iz kluba Karoca, mnoštvo domaćih turnira na visinama prepona 1,40 metara. To su visine na kojima se stječe iskustvo za nastupe na velikim međunarodnim turnirima. Karoca će ove zime opet organizirati Zimski kup na kojem ćemo vidjeti sad već iskusne Filipa Rožmarića, Denisa Gugića, Andreju Novak i neke nove nade poput Eme Bezik, Stele Zambelli, Mije Kelemen, Darija Harambašića, Antee Šimleše – rekao je Levanić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije