Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROGOVORIO O PROBLEMU

Mišo Kovač na rubu suza zbog čudne odluke: Ja kao Šibenčanin se sramim!

Davor Puklavec/PIXSELL
14.10.2021.
u 21:54

"Ja bi volio da ti Šibenčani koji vladaju napokon shvate da su oni centar Dalmacije, a da je Split načelnik svih njih"

Zapadna tribina Šubićevca postala je elitna. Naime, kako prenose dalmatinski mediji, za tu se tribinu šibenskog prvoligaša ne prodaju ulaznice stanovnicima ostale tri županije Dalmacije /Splitsko-dalmatinske, Zadarske i Dubrovačko-neretvanske županije).

To je posebno pogodilo pjevačku legendu Mišu Kovača, koji je za Dalmatinski portal prokomentirao:

- To što je sramota! Šibenik je poznati grad, ali mora znati da je to Hajduk. A Hajduk je pojam Dalmacije!. Šibenik je dalmatinski grad, okružen selima sa svih strana. Ja bi volio da ti Šibenčani koji vladaju napokon shvate da su oni centar Dalmacije, a da je Split načelnik svih njih. Prema tome, moramo poštivati ljude koji vole Hajduk, a ne pljuvati, zabranjivati. To nije u redu, to je sramota, ja kao Šibenčanin se sramim!

Iz šibenskog kluba su, nakon pobune navijača Hajduka, za isti portal prokomentirali:

- Mi smo dali u prodaju za navijače Hajduka Istok, koliko možemo, znamo da je to malo, ali u dogovoru s policijom smo išli na to da poduzmemo sve da ne bude nereda na tribinama. Izgleda ružno, ali dogodit će se da zadnja dva dana ljudi iz Splita dolaze kupiti kartu u Šibenik, pa kad padne gol, ovamo imamo Funcute, može se dogoditi nered, a to nam ne treba.

Ključne riječi

Komentara 28

DU
Deleted user
08:10 15.10.2021.

On je šibenčanin po prezimenu i gotovo.Po djelima mandrilo bia i osta.Ostavi se ti našeg grada.Mi smo(fetivi)šibenčani uvik navijali za Dinamo,a prsten i dalje šibenika di žive krkaši za hajduk.I to mi svi znamo.Isto je bilo i sa košarkom.Svi torcidaši su navijali za jugoplastiku a rodili se i živili u šibeniku.Mišo je u Šibenik samo doša odpivati i uzeti šolde.Nmea on veze sa Šibenikom......ka recimo Arsen,Petrović,Brešan....itd

Avatar babinjak1984
babinjak1984
10:25 15.10.2021.

Zna li on gdje živi??U Zagrebu.

CR
cruela
06:05 15.10.2021.

Mišo bi morao shvatiti da je Dalmacija malo širi pojam od Splita. Što reći čovjeku koji ne poštuje svoj grad?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije