Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV GAF

Mislav Karoglan sasvim se pogubio, ustvrdio da igrač Dinama nastupa za Hajduk

Rijeka: HNK Rijeka i HNK Hajduk u utakmici 29. kola Prve HNL
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
1/6
08.04.2024.
u 10:17

- Tvrda utakmica. Prvo poluvrijeme bez puno šansi. Rijeka je bolje otvorila drugo poluvrijeme. Primili smo jeftin gol. Poslije smo imali ogromnu šansu preko Ristovskog - rekao je Karoglan.

Dugo je sinoć trajala fešta u Rijeci. Tribinama Rujevice orilo se: 'Šampioni, šampioni...' S jedne strane Hajdukovi igrači još jednom su došli na raport kod Torcide, nije se baš dalo Ivanu Perišiću... Riječani su slavili sa svojim navijačima, a netko je u jednom trenutku na zapadnoj tribini donio košaru punu fritula koje su domaći navijači razgrabili. Za kraj je Armada zapjevala pokislim Splićanima: 'Jedna će Torcida, plakati ovu noć...'

Treneru Hajduka Mislavu Karoglanu ovih dana nije lako. Sve ključne utakmice je izgubio i tako su bijeli ostali bez naslova u Kupu i prvenstvu. A da je Karoglan pod ogromnim pritiskom, svjedoče i njegove izjave nakon sinoćnje utakmice na Rujevici. Naime, rekao je da u Hajduku igra - Ristovski.

- Tvrda utakmica. Prvo poluvrijeme bez puno šansi. Rijeka je bolje otvorila drugo poluvrijeme. Primili smo jeftin gol. Poslije smo imali ogromnu šansu preko Ristovskog - rekao je Karoglan.

No, sigurno je mislio na svoga napadača Aleksandra Trajkovskog koji je glavom promašio najbolju priliku na utakmici, dok je Stefan Ristovski dugogodišnji bek Dinama.

Na konferenciji za medije Karoglan je ustvrdio:

- Nije teško reći, ovo je promašena sezona.

Potegnulo se i pitanje njegove ostavke.

- O tome ćemo sutra (danas, nap.a.) - rekao je Karoglan.

 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar utunelu
utunelu
10:29 08.04.2024.

ne razumijem stvarno..vi koji trenirate a kuzite nogomet manje od kibica..kada je neki tim u povjesti s alibi igrom a to je igrati na nulu uspio tu nulu i imati nitko osim Murino i njegovog Chelsea i i talijani i njihov cattanazio ,ali da bi igrao takvu igru takva treba biti i ekipa..a to nije Hajduk ..Karolgan sve je jasno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije