Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK Buljan je lakonski rekao da je sve moguće pa i da Miše postane trener

Miše (p)ostaje trener

30.10.2008.
u 15:49

Na klupi Hajduka u utakmici kupa protiv Konavljanina kao v. d. trenera sjedio je Ante Miše. Na istoj će funkciji bijele voditi i u nedjelju, na gostovanju kod Varteksa, a nije isključeno da uskoro izgubi prefiks v. d. i postane trener Hajduka!

Sve je moguće
Potvrdio je tu mogućnost i on sam, ali i sportski direktor Ivan Buljan. Odužila se Hajdukovim čelnicima potraga za trenerom pa nije nemoguće da posegnu za Vučevićevim pomoćnikom, bivšim “Hajdučkim srcem” i dugogodišnjim igračem Mišom.

– Još je prerano govoriti o bilo čemu, znam samo da ću voditi momčad na gostovanju u Varaždinu. Želim najprije razgovarati s predsjednikom Perošem, a taj razgovor još nismo ni dogovorili - kazao je jučer Ante Miše.

Buljan je lakonski rekao da je sve moguće pa tako i da Miše postane trener. Ništa se neće, tvrdi Buljan, znati prije ponedjeljka.

– Želim samo kazati da još nikomu nismo ponudili trenersko mjesto – jasan je bio Buljan.

A Miše u sebi lomi koplja. Privlači ga, naravno, Hajdukova klupa, no s druge ga strane vuče odanost Vučeviću. On je, naime, kada je dao ostavku, kazao da s njim odlazi cijeli stručni stožer, pa tako i pomoćnici, među kojima i Miše.

– Miše ima valjan ugovor s Hajdukom – rekao je glasnogovornik Davor Pavić.

Istina je, Miše ima ugovor s Hajdukom, ali i džentlmenski sporazum s Vučevićem i ostalima u stilu “svi za jednoga, jedan za sve”.

Priznao je i on sam, doduše neizravno, da i o tome intezivno razmišlja. Hit dana za Antu Mišu je uspješnica Clasha “Should I stay or should I go?”.

– Prije bilo kakve odluke, a nakon razgovora s predsjednikom Matom Perošem, porazgovarat ću i s Goranom, to mi je ipak najvažnije – objasnio je Miše.

Peroš ima mač...
S Vučevićem je razgovarao uoči utakmice protiv Konavljanina i nakon nje, a bivši trener jučer je došao i na Hajdukov trening.

A Ante Miše ima trenerskog iskustva svakako više od Jarnija i Vučevića. Kada su oni postali treneri, vodio je Miše trećeligaša Dugopolje, potom drugoligaše Mosor i Trogir, koji je napustio kada je postao Vučevićev pomoćnik. Logičan je nastavak niza da postane trener prvoligaša Hajduka!

Konkurenti su mu i dalje isti, Ivo Šušak i Zlatko Kranjčar. Svaki od njih ima svoje pristaše i oponente. Predsjednik Peroš taj gordijski čvor treba presjeći jednim udarcem mačem.

Bilo kako bilo, novi trener gledat će Hajduk i u Varaždinu. Bio to Miše, koji će bijele voditi s klupe, ili netko drugi, poput Kranjčara i Šuška, koji će zbivanja na terenu pratiti iz svečane lože.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije