Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon divljanja u New Yorku

Ovo od njega nitko nije očekivao: McGregor pokazao svoju drugu stranu

Floyd Mayweather i Conor McGregor
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.04.2018.
u 14:38

Conor McGregor pokušava popraviti imidž koji ostavio u incidentu uoči borilačkog spektakla UFC 223 u New Yorku

Nakon što je prošlog vikenda u Barclays centru Conor McGregor s još desetak prijatelja napao UFC-ov autobus, irski  borac je pokazao svoju drugu stranu.

Na svom Instagramu objavio je fotografiju s djevojkom Dee Devlin i 11-mjesečnim sinom Conorom Jackom Jr. uz komentar: "Imam najbolji posao na svijetu, čuvam svoju obitelj. Čuvate li ljude oko sebe i oni će čuvati vas".

Njegova objava izazvala je pozitivne kometare. Conor McGregor pokušava popraviti imidž koji ostavio u incidentu uoči borilačkog spektakla UFC 223 u New Yorku.

U divljanju su ozlijeđena dva borca, te su njihove borbe otkazane. Irac se kasnije predao policiji, pušten je uz jamčevinu, te mu slijedi suđenje.

McGregoru prijeti dugogodišnja zatvorska kazna, pa se sad mora pokazati da je miran obiteljski čovjek...

Floyd Mayweather i Conor McGregor
1/11

Komentara 1

DE
denis77
16:52 13.04.2018.

Antipaticni irac sad hoce da pokaze kao da je brizan otac treba neko dobro da ga isprebija da nekoliko mjeseci bude ljecnicki slucaj i da mu ne dozvole da vise ne ulazi u kavez

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije