Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Talijanska liga

Mini kriza Milana: Nula kod Chieva

Siniša Mihajlović
Reuters/PIXSELL
13.03.2016.
u 14:40

U sudačkoj nadoknadi se zatresla mreža gostiju, ali je sudac gol Cacciatorea opravdano poništio zbog zaleđa.

Milan je u mini krizi, drugo kolo u nizu su bez pobjede. Nakon poraza od Sassuola 2:0, danas su u Veroni odigrali samo 0:0 protiv Chieva, piše Goal.com.

Rossoneri su veliki udarac doživjeli u 19. minuti kada je zbog ozljede teren morao napustiti Donnarumma. Na gol je stao Abbiati kojeg je Floro Flores samo minutu kasnije natjerao na prvu reakciju

U 32. minuti ponovno je Abbiati na razini zadatka, ovog puta nakon udarca Meggiorinija. Milan je zaprijetio u 42. minuti preko Honde iz slobodnjaka, ali udarac Japanca otišao je pokraj vratnice.

U 55. minute Bacca je sa sedam, osam zaprijetio glavom ali prohujalo je to pokraj vratnice. Milan je novu priliku imao u 61. minuti iz slobodnog udaraca s 19 metara, ali Bonaventura je pucao u živi zid.

Cacciatore je dobio dobru loptu na rub šesnaesterca u 67. minuti, ali je udarac otišao preko gola. Najbliže golu Milan je bio u 74. minuti kada Bertolacci snažno puca s ruba šesnaesterca, ali je vratar uspio to odbiti u vratnicu.

U sudačkoj nadoknadi se zatresla mreža gostiju, ali je sudac gol Cacciatorea opravdano poništio zbog zaleđa.

Statistiku utakmice Chievo - Milan pogledajte na portalu Goal.com.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije