Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik Srbije

Mihajlović odlučio: Ako ode Karadžić, odlazim i ja

siniša mihajlović
Marko Lukunić/PIXSELL
06.10.2013.
u 13:48

- Nikad nisam sumnjao u sebe i u ovu reprezentaciju. Napokon djelujemo zrelo i uvjeren sam da smo na pravom put

Srbija više nema nikakve šanse za plasman na SP u Brazilu, a mnogi se pitaju hoće li Siniša Mihajlović i dalje ostati izbornik. Ipak, tu odluku morat će pričekati do prosinca.

- Ne ovisi toliko o meni, ali ako Karadžić (predsjednik FSS-a) ostane, ja sam spreman na razgovor. U suprotnom idem, tko god da bude novi predsjednik. Zoran Laković i Tomislav Karadžić su ljudi u koje imam povjerenje - rekao je Mihajlović za srbijanske medije te dodao:

- Nikad nisam sumnjao u sebe i u ovu reprezentaciju. Napokon djelujemo zrelo i uvjeren sam da smo na pravom putu. Ako odem, nadam se da će novi izbornik nastaviti ovim putem - zaključio je Mihajlović.

Inače, Karadžić je krajem kolovoza donio odluku o povlačenju s funkcije predsjednika, a konačna odluka će biti donešena u prosincu.

Podsjetimo, Srbija je u ovom kvalifikacijskom ciklusu igrala u skupini s Hrvatskom i trenutačno se nalazi na trećoj poziciji.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije