Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGENDA FORMULE

Michael Schumacher u kritičnom je stanju, njegov veliki rival progovorio o svemu

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
24.11.2020.
u 10:55

- Naravno, svi se nadamo da će se Michael oporaviti, ali situacija je takva kakva je - kaže Coulthard.

Bivši vozač formule 1 David Coulthard (49) osvrnuo se na zdravstveno stanje Michaela Schumachera s kojim je nekad vodio velike borbe na pistama diljem svijeta.

- Poznajem Michaela jer smo se zajedno utrkivali. Kasnije smo se znali i susretati na zabavama. Tu smo otkrili da imamo slične interese. Za njega je obitelj bila sve, a i ja tako razmišljam. Uvijek sam se divio kako su on i supruga Corinna odgojili njihovu djecu - rekao je Coulthard.

Schumacher je nažalost teško nastradao u padu na skijanju 2013. godine. Zadobio je teške ozljede mozga, a ni danas se ne zna u kakvom je stanju jer se obitelj odlučila na potpunu privatnost. Coulthard je svjestan da je Schumacher u kritičnom stanju, prenose strani mediji.

- Naravno, svi se nadamo da će se Michael oporaviti, ali situacija je takva kakva je - kaže Coulthard.

Škot je diplomatski odgovorio na pitanje tko je bolji vozač, Schumacher ili Lewis Hamilton.

- Nema sumnje da bi Michael, da danas vozi, imao protivnika dostojna sebi. Mislim da je Michael izuzetan vozač, ali i da je Lewis također izuzetan - rekao je Coulthard.


 

Komentara 2

Avatar Slavonija2014
Slavonija2014
11:45 24.11.2020.

Svoju djecu, a ne djecu nekoga drugoga. (Uvijek sam se divio kako su on i supruga Corinna odgojili njihovu djecu - rekao je Coulthard.)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije